Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!

Το κραγιόν είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που αφήσατε στην άκρη τον τελευταίο χρόνο. Η μάσκα προστασίας καλύπτει τα χείλη σας και δεν είναι πρακτικό να το φοράτε, ειδικά τα αγαπημένα σας super λαμπερά και έντονα χρώματα.

Τώρα όμως που το zoom call είναι μια καθημερινή συνήθεια το full make up επανήλθε στη ζωή σας. Περάσατε όλες σας την πρώτη περίοδο που μένατε σπίτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ένα messy bun σχεδόν μόνιμο.

Σας κούρασε η συγκεκριμένη εικόνα και σας καταλαβαίνουμε.

Ξεκινήσατε δειλά με μια στρώση μάσκαρα, στη συνέχεια απλώσατε τις σκιές ματιών που  υπήρχαν, σχεδόν αχρησιμοποίητες στο νεσεσέρ σας και οι πιο τολμηρές φορέσατε φον ντε τεν.

Και τώρα που έχει φτιάξει η διάθεση σας χάρη στην άνοιξη, τη θερμοκρασία που ανεβαίνει και όλο αυτό το φως που μπαίνει από τα παράθυρα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πιο λαμπερό σας χρώμα στα χείλη.

Κι εμείς έχουμε να σας προτείνουμε το προϊόν που παραμένει σταθερό για ώρες και δεν αφήνει ίχνη στη μάσκα σας. 

Επιλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς απλά θα επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα για να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει.

ΝΥΧ Professional Makeup Shine Loud High Pigment Long Lasting Lip Shine Lip Gloss: Με τη μία του πλευρά απλώνετε το χρώμα και την άλλη υπάρχει η βάση που θα το κρατήσει σταθερό μέχρι να αποφασίσετε να το αφαιρέσετε.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis A Levres Water Glossy Lip Stain: Με ενυδατικά στοιχεία που περιποιούνται τα χείλη χωρίς να τα στεγνώνει.

Maybelline Superstay 24 Matte Ink Lipstick: Ένα εμβληματικό προϊόν που αφήνει το τέλειο ματ φινίρισμα.

Huda Beauty Demi Matte Cream Lipstick: Χαρίζει μια υφή που κινείται ανάμεσα στο ματ και το απαλά λαμπερό που το κάνει ιδανικό.

Anastasia Beverly Hills Lip Stain: Μέσα σε 2 μόλις λεπτά νοιώθετε την αίσθηση της σταθερότητας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

“Pretty Shag”: Είναι το κούρεμα που θα δείξετε στον κομμωτή σας στο επόμενο ραντεβού σας!

H Camila Mendes φοράει το αποσμητικό της λίγο πριν πέσει για ύπνο και ο λόγος είναι απίθανος!

Keywords
Τυχαία Θέματα