Lingerie Details: Η πιο σέξι τάση της σεζόν που έχει υιοθετηθεί από τα μεγαλύτερα fashion icons

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη φετινή χρονιά στη μόδα με ένα όνομα, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα «η χρονιά των lingerie». Τι σημαίνει αυτό; Πως οι ξένοι σχεδιαστές, τα μεγαλύτερα fashion icons, οι πιο γνωστές fashion bloggers, όλοι μαζί «συνωμοτούν» και δημιουργούν μια τάση που έχει ήδη αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες.

Αρχικά οι σχεδιαστές και οι celebrities υιοθέτησαν το pyjama look που έγινε μεγάλη τάση (και συνεχίζει να είναι). Στην πορεία, το lingerie out of bedroom υπήρξε επίσης τεράστια τάση της μόδας, με την Kim Kardashian, τη Bella Hadid και άλλες stars να υιοθετούν το trend σε καθημερινή βάση.

Φέτος οι lingerie details είναι μια πολύ δυνατή τάση. Πλέον οι γυναίκες δεν κρατάνε τα εσώρουχά τους μόνο για τους εαυτούς τους (και τους συντρόφους τους), αλλά αποκαλύπτουν μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις εμφανίσεις τους να είναι λίγο πιο σέξι!

Η Triumph, που βρίσκεται πάντα μπροστά από τις τάσεις, δημιούργησε μια μοναδική συλλογή, την Amourette Charm, που θα σε μαγέψει! Πρόκειται για σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και είναι ιδανικά για να μπορέσεις και εσύ να υιοθετήσεις την τάση των lingerie details, νιώθοντας παράλληλα πολύ άνετα με τα εσώρουχά σου.

Πώς θα υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση:

#1. Φόρεσε το αγαπημένο σου Amourette Charm σουτιέν της Triumph με ένα διαφανές κορμάκι και συνδύασέ το με μίνι φούστα ή παντελόνα για μια σούπερ σέξι βραδινή εμφάνιση.

#2. Συνδύασε το δαντελένιο σουτιέν σου από την Triumph, με ένα κομψό κοστούμι στην ίδια απόχρωση. Κι αν τολμάς, πόνταρε σε ένα σέξι ολόσωμο διαφανές φόρεμα, συνδυάζοντάς το με ψηλόμεσο σορτς και το σουτιέν Amourette Charm της Triumph.

#3. Φόρα το dirty pink Amourette Charm σουτιέν της Triumph με σακάκι στην ίδια απόχρωση και τζιν καμπάνα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Στην Triumph, εκτός από τη σειρά Amourette Charm θα βρεις επίσης τις σειρές Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation). Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.

Το πασίγνωστο μοντέλο Jessica Hart είναι για ακόμα μια χρονιά το πρόσωπο της Triumph!

Δες το υπέροχο τρέιλερ που θα σου δώσει μια γεύση ακόμα από την εκπληκτική συλλογή Triumph Amourette!

Για περισσότερα νέα από την Triumph επισκεφτείτε το site της εταιρίας εδώ ή τη σελίδα της στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα