Lindsay Lohan: Υπερασπίζεται δημόσια τον σεξομανή Harvey Weinstein ενάντια όλων

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Hollywood τις εξελίξεις στην υπόθεση του σεξομανή μεγαλοπαραγωγού, Harvey Weinstein. Μετά τις μαρτυρίες της Angelina Jolie και της Gwyneth Paltrow για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν από τον Harvey όλο και περισσότερες γυναίκες που συνεργάστηκαν μαζί του βρήκαν το θάρρος να μοιραστούν την ιστορία τους.

Η σύζυγός του Harvey, Georgina Chapman μετά την αποκάλυψη της αλήθειας τον εγκατέλειψε και έστειλε μήνυμα στήριξης στις πληγωμένες από τον πρώην άντρα της γυναίκες.

Εντύπωση προκάλεσε στην ιστορία η στάση της Lindsay Lohan που με ένα βίντεο στα social media υποστήριξε τον Harvey. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μετά από λίγο το κατέβασε από τους λογαριασμούς της. Στο στιγμιότυπο η γνωστή ηθοποιός δηλώνει: “Γεια, είμαι η Λίντσεϊ Λόχαν. Είμαι στο Ντουμπάϊ. Είμαι στο σπίτι μου και νιώθω πολύ άσχημα για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν” είπε. “Δεν νομίζω ότι είναι σωστό ό,τι του συμβαίνει. Νομίζω ότι η Τζορτζίνα πρέπει να υπερασπιστεί τον άντρα της και να είναι δίπλα του. Δεν έκανε ποτέ κάτι κακό σε μένα. Κάνεμε πολλές ταινίες μαζί. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να σταματήσουν. Είναι λάθος. Οπότε υπερασπίσου τον”.

Δείτε το βίντεο:

lindsay lohan (and her whack accent) is defending Harvey Weinstein on her insta rn. GOODBYE TO YOU FOREVER. pic.twitter.com/aMzvAOXPYp

— lauren yap (@itslaurenyap) October 11, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα