La Stampa: Ο Abu Izzadeen δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο -Βρετανός πολίτης, είχε δηλώσει «θέλω να πεθάνω ως βομβιστής αυτοκτονίας»

Γνωστός στις βρετανικές Αρχές ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλισε το Λονδίνο, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τη La Stampa πρόκειται για τον Abu Izzadeen.

Ο δράστης (έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας) σκόρπισε τον πανικό κατευθυνόμενος προς το κοινοβούλιο, καθώς στη γέφυρα Ουέστμινστερ, που βρίσκεται πολύ κοντά, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να χτυπά πολίτες και αστυνομικούς με το όχημά του. Στη συνέχεια έριξε το όχημα στα κιγκλιδώματα έξω από το κοινοβούλιο, εισέβαλε πεζός στον περιβάλλοντα χώρο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε

αστυνομικούς, πριν τον πυροβολήσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Σκότλαντ Γιαρντ οι νεκροί είναι 4: Ο δράστης Abu Izzadeen, ένας αστυνομικός που μαχαιρώθηκε στο Κοινοβούλιο και δύο πολίτες που χτύπησε με το αυτοκίνητο στη γέφυρα Ουέστμινστερ. Πάνω από 20 είναι οι τραυματίες, αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

The post La Stampa: Ο Abu Izzadeen δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο -Βρετανός πολίτης, είχε δηλώσει «θέλω να πεθάνω ως βομβιστής αυτοκτονίας» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα