Kylie και Kendall Jenner αποχαιρετούν το 2020 με τα ωραιότερα nail looks!

Οι αδερφές Kardashian-Jenner μας απασχόλησαν αρκετά και αυτή τη χρονιά. Και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουν για πολλές ακόμη.

Άλλαξαν το χρώμα και το μήκος στα μαλλιά τους 1.258 φορές, αποκάλυψαν τα μυστικά της ομορφιάς τους, υιοθέτησαν τα πιο εκκεντρικά μανικιούρ στα πολύ μακριά τους νύχια και φυσικά λάνσαραν αρκετά νέα προϊόντα.

Ειδικά όσον αφορά στα νύχια, δεν έχετε παράπονο. Σας έδωσαν πάρα πολλές ιδέες για χρώματα και nail art που κάποιες από εσάς αντιγράψατε

ακόμη κι αν δεν διαθέτετε μακριά, τεχνητά νύχια.

Ειδικά η Kylie έκανε θραύση αφού ακολούθησε τις τάσεις και ταυτόχρονα δημιούργησε. Τα είδατε όλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απ’ όπου φροντίζει να ενημερώνει τους πιστούς φίλους της καθημερινά.

Και τώρα, λίγες ώρες πριν έρθει η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε παρά να κρατήσει την παράδοση. Αποφάσισε να δείξει στους followers τόσο το δικό της μανικιούρ όσο και της αδερφή της, Kendall.

Ανέβασε μια φωτογραφία με τα χέρια τους όπου φαίνονται τα τέλεια nail art τους. Εκείνα με τα οποία θα υποδεχτούν το 2021. Πιθανότατα μιας και με τις συγκεκριμένες ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα