Kylie Jenner: Μας δείχνει πως είναι το βλέμμα της χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Η Kylie Jenner λάνσαρε νέα σειρά μακιγιάζ και είναι στ’ αλήθεια πολύ εντυπωσιακή. Τόσο τα προϊόντα όσο και οι συσκευασίες που έχουν ναυτικό θέμα με τον συνδυασμό μπλε-άσπρο να επικρατεί και το κόκκινο να χαρίζει μια παιχνιδιάρικη πινελιά.

Μεταξύ άλλων η σειρά περιλαμβάνει και ψεύτικες βλεφαρίδες. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε αφού η Kylie της αγαπάει πολύ και τις φοράει σχεδόν καθημερινά.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 27 Αύγ, 2020 στις 1:27 μμ PDT

Η μόνη περίοδος που τις αποχωρίστηκε ήταν εκείνη της καραντίνας. Έμεινε σπίτι και αποφάσισε να αφήσει για λίγο το δέρμα της στην ησυχία του και να απαλλαχθεί από τα extensions στα μαλλιά, τα ψεύτικα νύχια αλλά και τις βλεφαρίδες της.

Η ίδια όμως τώρα σκέφτηκε να συγκρίνει το με ή χωρίς lash extensions look ώστε να το δουν και οι θαυμάστριές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε λοιπόν στα stories μια φωτογραφία με τις φυσικές της βλεφαρίδες οι οποίες είναι τέλειες, κατά τη γνώμη μας. 

Ναι είναι πιο αραιές και λεπτές αλλά είναι οι βλεφαρίδες που έχουμε όλες μας. Όπως όμως δήλωσε, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που υπάρχουν ψεύτικες στη νέα collection της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 28 Αύγ, 2020 στις 2:56 μμ PDT

Προφανώς δεν αντέχει ούτε μία μέρα χωρίς αυτές. Αν και δεν είναι υπερβολικές απλά χαρίζουν μια ένταση και μήκος που κάνουν το βλέμμα της σούπερ εντυπωσιακό. 

Εσείς κορίτσια θα τις φορούσατε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε νέο άρωμα κι εμείς σας έχουμε τις 6 ωραιότερες προτάσεις!

Μακραίνουν τα μαλλιά ευκολότερα όταν είναι άλουστα; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Keywords
Τυχαία Θέματα