Kim Kardashian: Ο άνθρωπος που τη διέρρηξε στο Παρίσι “σπάει” τη σιωπή του -«Μόνη της προκάλεσε την τύχη της»

Η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας τον Οκτώβριο του 2016 υπό την απειλή όπλου, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, με απώλειες κοσμημάτων αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ίδια είχε δηλώσει πως οι ληστές την έδεσαν και της έκλεισαν με κολλητική ταινία το στόμα και τα μάτια της, ενώ εξομολογήθηκε πως φοβόταν ότι θα δεχόταν σεξουαλική επίθεση και πως θα της στερούσαν τη ζωή.

Σήμερα, ένας από τους 12 άνδρες που κατηγορήθηκαν για το έγκλημα και πέρασε 22 μήνες στη φυλακή προτού του επιτραπεί η πρόωρη αποφυλάκισή του για λόγους υγείας, “έσπασε” τη

σιωπή του και αποκάλυψε τον λόγο που θέλησαν να ληστέψουν την πασίγνωστη τηλεπερσόνα.

Συγκεκριμέν, ο 67χρονος Yunis Abbas δήλωσε -μεταξύ άλλων- στο Vice News, πως δεν νιώθει καμία ενοχή για ό,τι έκανες και πως η ίδια η Kim Kardashian προκάλεσε την τύχη της μέσα από τον τρόπο ζωής που προβάλλει στα media.

«Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα τα κοσμήματά της. Είδα το δαχτυλίδι της. Είδα ότι το έδειχνε παντού. Γνωρίζαμε αυτές τις πληροφορίες μέσω των social media. Ξέραμε ότι θα ερχόταν για την Εβδομάδα Μόδας, οπότε πήγαμε εκεί για να κάνουμε κάποιες αναγνωρίσεις, ώστε να είμαστε σίγουροι.

Είδα μια από τις εκπομπές της όπου πέταξε το διαμάντι της στην πισίνα, σε εκείνο το επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians. Σκέφτηκα, έχει πολλά λεφτά. Αυτή η κυρία δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Αφού πετούσε λεφτά, ήμουν εκεί για να τα μαζέψω και αυτό ήταν όλο. Ενοχος? Όχι, δεν με νοιάζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Yunnis Abbas.

Διαβάστε περισσότερα:

Στούντιο 4: Πότε κάνουν πρεμιέρα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος -Η επίσημη ανακοίνωση

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στις καλοκαιρινές διακοπές με τις κόρες της, τον γιο της και τον Μάκη Παντζόπουλο

Κοινωνία Ώρα Mega: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα