Khloe Kardashian: Αφαίρεσε όγκο από το πρόσωπό της -Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Η Khloe Kardashian πρόσφατα είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ίδια έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ότι είχε εμφανιστεί ένας όγκος στο μάγουλό της.

Η ίδια πήγε για βιοψία και οι γιατροί τής συνέστησαν επειγόντως να μπει στο χειρουργείο για τον αφαιρέσει.  Όπως τόνισε η ίδια, πλέον είναι

καλά στην υγεία της και η ανάρρωση προχωρά γρήγορα.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη φάση της ανάρρωσης. Θα συνεχίσετε να βλέπετε τα τσιρότα και όταν μου επιτραπεί, πιθανότατα θα δείτε και το σημάδι (καθώς και ένα βαθούλωμα από τον όγκο που αφαιρέθηκε).

Το μοιράζομαι αυτό μαζί σας για να σας υπενθυμίσω να εξετάζεστε τακτικά. Όταν ήμουν 19 ετών, είχα ένα μελάνωμα στην πλάτη μου και έκανα χειρουργείο για να το αφαιρέσω. Είμαι άτομο με προδιάθεση για μελανώματα και ακόμα και εκείνοι που δεν είναι θα πρέπει ελέγχουν το σώμα τους διαρκώς. Φοράω αντιηλιακό καθημερινά και με ευλάβεια, οπότε κανείς δεν εξαιρείται από τέτοιες καταστάσεις.

Είμαι τόσο ευγνώμων που το προλάβαμε νωρίς. Ήμουν τυχερή και το μόνο που έχω είναι ένα σημάδι για το οποίο θα έχω να λέω μια ιστορία. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ και για αυτό είμαι ευγνώμων», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Khloe Kardashian στις αναρτήσεις της.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Μαρία Μπεκατώρου: «Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν»

GNTM -Μικαέλα Νόβακ Μάρλη: «Δεν μπορούσα να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα