Kendall Jenner: Απαντάει πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ομοφυλόφιλη!

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, Vogue και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Η reality star απέδειξε γι’ άλλη μια φορά, ο τίτλος του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον πλανήτη.

Φυσικά, πέρα από τη φωτογράφηση, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η συνέντευξη της Kedall, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για πολύ προσωπικά της θέματα. Πολλές φορές δημοσιεύματα, υποστήριζαν πως είναι ομοφυλόφιλη και γι’ αυτό τον λόγο δεν αφήνει την προσωπική της ζωή να βγει προς τα έξω.

Αυτό λέγεται γιατί εγώ δεν είμαι σαν τις αδερφές μου που είναι τύπου “Είμαι εδώ με το αγόρι μου”. Αυτό συνέβη γιατί δε με έχουν δει με κάποιον άντρα.”, ανέφερε αρχικά, διαψεύδοντας τους. Στην συνέχεια βέβαια, έγινε πιο αποκαλυπτική: “Δεν νομίζω ότι έχω ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο στοιχείο στο σώμα μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή στην εμπειρία και όχι κλειστή. Επίσης ξέρω ότι έχω μια… ανδρική ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το πω λάθος, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή ο,τιδήποτε. Έχω μια σκληρή ενέργεια. Κινούμαι κάπως διαφορετικά. Για να απαντήσω όμως στο ερώτημά σας, έχω να σας πω ότι όχι δεν είμαι γκέι και δεν έχω να κρύψω τίποτα απολύτως. Άλλωστε δε θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο “.

Τέλος, δεν έκρυψε πως αυτό το διάστημα υπάρχει ένας άντρας ο οποίος την ενδιαφέρει ερωτικά: “Υπάρχει κάποιος που είναι καλός για εμένα…”!

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού: Προδίδουν το φύλο του;

Keywords
Τυχαία Θέματα