Kate Middleton: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, μέσα από 24 φωτογραφίες από τα 4 της χρόνια μέχρι σήμερα!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Kate Middleton καθώς περιμένει να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Η Δούκισσα του Cambridge δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα την εξέλιξη αυτή στη ζωή της. Το παραμύθι ξεκίνησε για την ίδια στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας, όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον William.

Η συνέχεια γνωστή σε όλους…

Και ενώ οι σελίδες του παραμυθιού γράφονται συνεχώς με όμορφες λέξεις, εμείς θελήσαμε να θυμηθούμε την αλλαγή στην εμφάνιση της μέσα στα χρόνια και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες της από το χτες στο σήμερα.

Στα 4 της χρόνια ποζάρει δίπλα στον μπαμπά και την αδερφή της, Pippa, σε αρχαιολογικό χώρο στην Ιορδανία.

Σε ηλικία 5 ετών το 1987 η Kate και η οικογένειά της επέστρεψαν από το Amman της Ιορδανίας στο West Berkshire. Χαμογελαστή, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Στα 13 της χρόνια, το 1995, πρωταγωνιστούσε ο αθλητισμός στη ζωή της και συγκεκριμένα συμμετείχε στις ομάδες χόκεϊ επί πάγου, τένις και βόλεϊ του St. Andrew’s School.

To 2002 η Κate περπάτησε πρώτη φορά στο fashion show του University of St. Andrews που οργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 2005 παίρνει το πτυχίο της στην ιστορία της τέχνης από το University of St. Andrews.

Το 2006 παρευρίσκεται στον γάμο της Laura Parker Bowles με τον Harry Lopes και ”κλέβει” τις εντυπώσεις. Την ίδια χρονιά ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει στην αποφοίτηση του πρίγκιπα William από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία. Κοινό σημείο στις δύο εμφανίσεις της; Μα φυσικά τα καπέλα… Η λατρεία της γι’αυτά μόλις ξεκίνησε…

Το 2007 παρευρέθηκε στο Cheltenham festival, ένα δημοφιλή αγώνα με άλογα φορώντας ένα καφέ μπερέ και μακριά σκουλαρίκια.

To 2010 ανακοινώνει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William και λάμπει από ευτυχία.

Το 2011 η μέλλουσα νύφη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κάτα τη διάρκεια επίσκεψης στο Belfand με τον αρραβωνιαστικό της ενώ λίγους μήνες αργότερα πραγματοποιείται και ο γάμος τους. Η Middleton κάνει κάτι που καμία άλλη δεν θα τολμούσε μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα… Eπιμελείται μόνη της το μακιγιάζ δηλώντας πως κανένας επαγγελματίας δεν ξέρει καλύτερα από την ίδια το πρόσωπό της. Το αποτέλεσμα; Απλά εντυπωσιακό!

Οι αλλαγές στο look της το 2011 είναι πολλές, υιοθετώντας το ελαφρά κυματιστό μαλλί που αποδεικνύεται στην πορεία το σήμα κατατεθέν της. Το μακιγιάζ της παραμένει σε γήινες αποχρώσεις και το χαμόγελο στα χείλη της κάθε φορά το ίδιο ζεστό!

.

Το 2012 στο BOA Olympic Concert η απαστράπτουσα Middleton εμφανίζεται με έντονο μακιγιάζ στα μάτια, κάτι που μέχρι πρότινος δεν συνήθιζε… Λίγες ημέρες αργότερα η αγαπημένη των Βρετανών επιστρέφει στις παλ αποχρώσεις και τα αγαπημένα της καπέλα σε δεξίωση στους κήπους του Buckingham.

Την ίδια χρονιά ξεχωρίζουμε την εμφάνισή της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου κι αυτό γιατί το κούρεμα που επέλεξε στα μαλλιά της δίνει άλλη διάσταση στο look της!

Το 2013 είναι χρονιά σταθμός για την ίδια καθώς φέρνει στον κόσμο τον πρίγκιπα George ενώ τον Σεπτέμβριο κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της!

To 2014 δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και λάμπει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Λονδίνου.

Η μητρότητα την ομορφαίνει και το 2015 επιλέγει να αλλάξει το look της και να κόψει το μήκος των μαλλιών της.

Το 2016 επισκέπτεται την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου και τα κυματιστά μαλλιά της ταιριάζουν άψογα στο στυλ που έχει υιοθετήσει.

Η όμορφη Kate πλέον έχει κατασταλάξει στο πιο κοντό μαλλί, χωρίς να αποχωρίζεται όμως ποτέ τις αγαπημένες της μπούκλες.

Και μπορεί τα χρόνια να περνούν, η αριστοκρατική ομορφιά της όμως παραμένει αναλλοίωτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα