John Travolta: Ο συγκινητικός χορός με την κόρη του στη μνήμη της συζύγου του

Δύσκολες ώρες διανύουν ο John Travolta και η οικογένεια του, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Kelly Preston. 

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών, την Κυριακή (12/7) μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό μετά από σχετική δήλωση που έκανε εκπρόσωπος της οικογένειας στο People και λίγο αργότερα ο John Travolta έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του και στη λεζάντα, έγραψε: «Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω

ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών.

Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή».

Δείτε ΕΔΩ την σχετική του ανάρτηση!

Ένα μήνα περίπου μετά τον θάνατό της, ο John Travolta θέλησε να τιμήσει την σύζυγό του με έναν μοναδικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα με έναν χορό.

Ο ηθοποιός πήρε αγκαζέ την 20χρονη κόρη του, Ella και έκαναν αυτό που η Kelly Preston λάτρευε όσο τίποτα άλλο. Χόρεψαν!

«Η κόρη μου, Ella, κι εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς. Ένας από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly ήταν να χορεύει μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε με τους δυο τους να χορεύουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο John Travolta.

Διαβάστε περισσότερα: 

Τo δημόσιο μήνυμα της Κέλλυς Κελεκίδου για τον έναν χρόνο από το θάνατο του πατέρα της

O Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε πρόταση του ΣΚΑΪ για παρουσίαση

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα