Jennifer Lopez: Ο Νο 1 κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας της που ακολουθεί από τις αρχές της καριέρας της!

Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά της Jennifer Lopez που λατρεύουμε είναι τα τέλεια μαλλιά της και η super λαμπερή επιδερμίδα της.

Ευτυχώς για εμάς, πολύ συχνά αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά ομορφιάς αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα.

Φροντίζει καθημερινά, σχολαστικά το δέρμα της και δεν είναι τυχαίο πως δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης που κυκλοφορεί την 1η Ιανουαρίου.

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

μίλησε για τον κανόνα περιποίησης που ακολουθεί από τις αρχές, κιόλας της καριέρας της και δεν τον παραβλέπει ποτέ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Μεγάλωσα στο Bronx όπου τον περισσότερο καιρό έκανε πολύ κρύο. Πήγαινα σε καθολικό σχολείο και φορούσα στολή και κάλτσες μέχρι το γόνατο. Ξεπάγιαζα, στην κυριολεξία και έπρεπε να φροντίζω ώστε το δέρμα μου να είναι ενυδατωμένο. Καθώς μεγάλωνα, υιοθέτησα μια ρουτίνα περιποίησης που περιλάμβανε ένα σαπούνι καθαρισμού και την κρέμα ημέρας της μητέρας μου” είπε η Lopez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε τη σφριγηλότητα ενώ κάνουν την εμφάνιση τους οι λεπτές γραμμές. Πως κρατώ το δέρμα μου ενυδατωμένο, χωρίς ερεθισμούς, λαμπερό και νεανικό; Ακολουθώ το Νο 1 κανόνα από τότε που ζούσα στο Bronx: Την καθημερινή χρήση αντηλιακού. Μ’ αρέσει να περπατάω κάτω από τον ήλιο και να κάνω μπάνιο στις διακοπές μου. Ένας δερματολόγος όταν ήμουν ακόμη νεαρή, μου είπε να χρησιμοποιώ πάντα αντηλιακή κρέμα. Εγώ σκέφτηκα, τι να την κάνω; Ζω στη Νέα Υόρκη. Τελικά ήταν εκείνη που με προστάτευσε από τα σημάδια γήρανσης αφού την χρησιμοποιώ ως ενυδατική, καθημερινά. Κι αν θα έπρεπε να αποκαλύψω τα μυστικά της ομορφιάς μου είναι: αντηλιακή κρέμα, άσκηση, όχι κάπνισμα και αλκοόλ και σωστή διατροφή“.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε όλα της τα μυστικά, κι αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές της με μιας ξεκινήστε από τον πρώτο και πιο σημαντικό της κανόνα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ουδέτερες αποχρώσεις: Το μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις -10 για να επιλέξετε!

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Zoe Κravitz για τέλειο, γιορτινό look!

Keywords
Τυχαία Θέματα