James Καφετζής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Στο επεισόδιο του Survivor που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, ο James Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι.

«Είμαι εδώ 5 μήνες περίπου. Σωματικά έχω εξαντληθεί. Το πρόβλημα που έχω και στη μέση μου, η δισκοκήλη δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό θέλω στο 100% . Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω, το μυαλό μου, με τον καιρό αρχίζω και το χάνω, επειδή έχω ρουφηχτεί από το παιχνίδι τόσο πολύ. Οι σκέψεις, μου, τα όνειρά μου αφορούν το Survivor, μέχρι κι εσένα έχω δει στο όνειρό μου Γιώργο», είπε αρχικά ο παίκτης απευθυνόμενος στον Γιώργο

Λιανό.

Νιώθω ότι αρχίζω να ξεχνάω αναμνήσεις από την έξω ζωή. Είναι κάτι που αρχίζει να με αγχώνει. Το μυαλό μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και το σέβομαι. Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Έχω περάσει πολλά και με έχει στηρίξει ο κόσμος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το Survivor έχει έρθει σε ένα τέλος για εμένα.

Όπως έχετε καταλάβει όλοι, σκέφτομαι πολύ και έχω αυτές τις σκέψεις εδώ και ένα μήνα. Το έχω φιλτράρει πολύ. Αν παραμείνω δεν θα μπορώ να αποδώσω 100%. Να σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι και να ξεχνάς πράγματα από την κανονική σου ζωή….», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης ως προς τους λόγους που τον οδηγούν να αποχωρήσει από το Survivor.

Εχθές (15/5) ο James Καφετζής επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να φυρίσω πίσω στην οικογένειά του και την καθημερινότητά του.

Σήμερα το πρωί (16.5), μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ο James Καφετζής στους δημοσιογράφους την στιγμή που κατέφθασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα σχόλια του κόσμου πραγματικά έκλαιγα στο αεροπλάνο. Η πτήση μου ήταν πολύ καλή ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

James Καφετζής: H εντυπωσιακή υποδοχή που του ετοίμασαν στην Ρόδο -Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη στο νησί!

Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Φωτοπούλου: Είναι ξανά μαζί;

Η Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Keywords
Τυχαία Θέματα