J2US: Η sexy εμφάνιση της Σπυροπούλου, τα γέλια των κριτών και η μπηχτή περί νούμερων τηλεθέασης!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος ερμήνευσαν εχθές (23/5) στο J2US το τραγούδι «Βάλε Φαντασία».

Πιο εντυπωσιακή, λαμπερή και sexy από κάθε φορά, η γνωστή παρουσιάστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, όμως σύμφωνα με την κριτική επιτροπή δεν κατάφερε να τους πείσει να βάλουν φαντασία.

«Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν ξέρω αν όντως σε αγχώνει η σκηνή ή αν είναι από γεννησιμιού σου έτσι», τόνισε χιουμοριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναφέρει πως «είναι πολύ δύσκολο να μπω στον ρόλο της τραγουδίστριας».

Ο Σταμάτης Φασουλής της είπε πως «μόνο στο ρεφρέν άκουσα κάπως για ποιο τραγούδι πρόκειται από σένα, αλλά μόνο στο ρεφρέν. Στην πρόζα σου, σε αυτό το ραπ κομμάτι που έκανες δεν κατάλαβα τίποτα».

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή της είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω το φως από μέσα σου. Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα φως. Θέλω αυτό το πράγμα το οποίο λες να το μεταδώσεις με ένα τρόπο. Δώστο μας».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι πριν ξεκινήσει η κριτική προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης την ρωτούσε πως τα πάει στις πρόβες λέγοντας συγκεκριμένα: «Μου είπε η Κωνσταντίνα ότι πήγε στις πρόβες, πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν έχει έρθει στην πρόβα ο Χρήστος», με την ίδια να του απαντάει: «Εγώ; Τι άλλο θα σκεφτείς να κάνεις νούμερα ρε Νίκο;”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν:

Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου!

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Αυτοκτόνησε 38χρονος πρώην παίκτης του Λεβαδειακού

Keywords
Τυχαία Θέματα