Irina Shayk: Τα μστικά διατροφής και γυμναστικής της!

Η Irina Shayk είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα του πλανήτη. Το καλλίγραμμο σώμα και τα χαρακτηριστικά του προσωπου της, της χάρισαν αυτή την καριέρα και φυσικά όχι άδικα. Αν και μητέρα πια, συνεχίζει να διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα! Ωστόσο, αν νομίζεις ότι τα καταφέρνει τρώγοντας μόνο μαρούλι και περνώντας ώρες στο γυμναστήριο, κάνεις μεγάλο λάθος!

Πίνει πολλά υγρά. Πιο συγκεκριμένα, πίνει άφθονο νερό για να ενυδατώνει την επιδερμίδα της και να κρατάει το μεταβολισμό της υψηλά. Επιλέγει πολλά smoothies και χυμούς με λαχανικά ή φρούτα για να πέρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Summer with @intimissimiofficial ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις Ιούλ 16, 2017, 5:11πμ PDT

Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει για πρωινό χυμό ή γάλα, τόστ με χαμηλά λιπαρά ή μία ομελέτα με λαχανικά. Για μεσημεριανό, το μοντέλο επιλέγει, σαλάτα με πολλά λαχανικά και λίγη πρωτεϊνη και το βράδυ τρώει πάλι κρέας με λαχανικά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποκύπτει σε γλυκές απολαύσεις. Αφού όπως έχει δηλώσει: «Θα φάω και παγωτό και πίτσα, αλλά πάντα με μέτρο και ισσοροπία. Είμαι υπέρ της υγιεινής διατροφής χωρίς όμως να στερούμε τίποτα».

#Sunday #funday with my Turkish delight @mertalas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις Οκτ 23, 2016, 3:59πμ PDT

Για σνακ επιλέγει φρούτα, όπως ανανά, μάνγκο ή μπανάνα. Ακόμα, επιλέγει smoothies που είναι πολύ θρεπτικά και της παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεται.

Pre Super Bowl workout! ?? #Sunday #SuperBowl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις Φεβ 7, 2016, 1:19μμ PST

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την ζωή της η γυμναστική. Ωστόσο, δεν γυμνάζεται σε καθημερινή βάση αλλά γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα. Κάνει κυρίως αερόβια άσκηση, ποδήλατο και pilates, καθώς δε θέλει το σώμα της να γίνει υπερβολικά μυώδες ενώ της αρέσει και το box, jujitsu και το pilates.

Διαβάστε ακόμα: Η άσκηση που κάνει η Izabel Goulart στις διακοπές της για να βρίσκεται σε φόρμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα