Huge News: H Sofia Vergara δημιούργησε την πρώτη της κολεξιόν με τζιν παντελόνια!

Όσοι από εσάς έχετε παρατηρήσει το στιλ της Sofia Vergara θα έχετε ήδη δει πως η γνωστή ηθοποιός του Modern Family λατρεύει τα τζιν και τα επιλέγει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της.

Έτσι η ίδια αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά από τζιν παντελόνια τα οποία πωλούνται στο Walmart.com. Τα τζιν

της ηθοποιού υπάρχουν σε όλα τα νούμερα και κοστίζουν κάτω από 40 δολάρια το ένα. Η σειρά της Sofia Vergara περιλαμβάνει επίσης πουκάμισα, φούστες και jackets.

«Μια φορά ήμουν σε ένα κατάστηνα και δοκίμασα κάτι πολύ ακριβά τζιν. Πήγα στο δοκιμαστήριο και το τζιν ήταν λίγο στενό και έσπασε το φερμουάρ. Το τράβηξα και δεν μπορούσα να το βγάλω και αναγκάστηκα να φωνάξω τη γυναίκα που ήταν έξω για να με βοηθήσει…Χρειάστηκε να κόψει το τζιν», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Αυτή η ιστορία ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν τη Sofia στο να δημιουργήσει τη δική της σειρά με τζιν παντελόνια.

«Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά με τζιν που θα ήταν οικονομικά για όλους, αλλά η γραμμή, τα υλικά, τα χρώματα, η υφή…μοιάζουν σαν να αγοράζεις τζιν αξίας 200 δολαρίων».

«Η μαμά μου που είναι 80 χρονών όταν δοκίμασε το τζιν Sofia μου είπε ‘Είναι πολύ skinny για εμένα’, αλλά λάτρεψε το τζιν Gloria. Νομίζω πολλές γυναίκες θα το λατρέψουν γιατί είναι λίγο φαρδύ στους γοφούς, λίγο ψηλόμεσο και σε βοηθάει ώστε να δείξουν τα πόδια σου μακριά και αδύνατα. Είναι ένα τζιν για κάθε σωματότυπο και κάθε ηλικία.»

Διαβάστε ακόμα: NYFW: Ο Μarc Jacobs δημιούργησε μια κολεξιόν με τα πιο ωραία χειμερινά ρούχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα