Hot Trend: Τα δερμάτινα outfits που επιλέγει η Chiara Ferragni!

Η Chiara Ferragni λατρεύει τα δερμάτινα σύνολα και τα επιλέγει ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η όμορφη fashion blogger και επιχειρηματίας ακολουθεί πιστά τις τάσεις αλλά της αρέσει να τις προσαρμόζει σύμφωνα με το δικό της γούστο και στιλ. Η ίδια έχει βρει εδώ και χρόνια ποια ρούχα της πηγαίνουν ενώ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν της αρέσουν τα σουτιέν και γι’αυτό δεν φοράει ποτέ σε καμία της εμφάνιση.

The Trend

Tα δερμάτινα σύνολα είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν και πολλές stars, bloggers και fashionistas τα έχουν συμπεριλάβει στις καλοκαιρινές τους γκαρνταρόμπες, συνδυάζοντάς τα με διαφορετικούς τρόπους. Οι σχεδιαστές ποντάρουν στα δερμάτινα looks και λανσάρουν ρούχα σε διάφορες εκδοχές που μας αρέσουν πολύ!

Η Chiara συνδυάζει το δερμάτινο ψηλόμεσο σορτς της με crop top και είναι άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια επιλέγει πολλά κολιέ με αλυσίδες και σκουλαρίκια ενώ δίνει χρώμα στην εμφάνισή της με μια τιρκουάζ Chanel τσάντα.

Η όμορφη fashionista ποζάρει με τον γιο της και φοράει δερμάτινο φόρεμα με skater φούστα και το ταιριάζει φανταστικά με μποτάκια και πολλά αξεσουάρ.

Η croc υφή είναι τάση και η Chiara την επιλέγει για τη φούστα της. Ολοκληρώνει το στιλ της με μαύρο tank top και την αγαπημένη της Chanel τσάντα.

Το little black dress της Chiara στη δερμάτινη εκδοχή του είναι τέλειο για καθημερινές εμφανίσεις με στιλ! Η γνωστή instagrammer λατρεύει τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ και της αρέσει να φοράει πολλά στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Δες πόσο κοστίζουν τα νυφικά πέδιλα της Τζένης Μπαλατσινού!- Η παρουσιάστρια φόρεσε στον γάμο της τα πιο ωραία πέδιλα!

Αυτές είναι οι 7 πιο hot τάσεις του φετινού Καλοκαιριού!- Θα τις λατρέψεις και θα θέλεις να τις υιοθετήσεις κι εσύ ASAP

Τα smocked φορέματα και tops κατακτάνε το instagram και γίνονται viral!- Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book