Hot Decor: 6 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ΠΟΤΕ από κανένα σπίτι

Ο Mark D. Sikes είναι ένας γνωστός designer και μοιράζεται με τη Vogue όλα τα μυστικά για να δείχνει το σπίτι σου τέλεια διακοσμημένο.

Βάζα σε λευκό-μπλε σχέδιο: «Τα λευκά-μπλε κομμάτια προσθέτουν λίγο χρώμα και σχέδιο σε κάθε δωμάτιο. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μόνο κομμάτι εδώ και εκεί, ή να βάζω μια ολόκληρη collection πάνω σε ένα τραπέζι, τζάκι ή σε ντουλάπια ή ακόμα και να τα αναμειγνύω με βιβλία και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα».

Χαλιά με φυσικές ίνες: «Τα χειροποίητα μάλλινα χαλιά είναι τα αγαπημένα μου για κάθε δωμάτιο-προσθέτουν texture και ζεστασιά σε casual αλλά και πιο επίσημα μέρη. Επίσης μου αρέσει να βάζω χαλάκια-αντίκες πάνω από αυτά.»

Ωραία υφάσματα: «Τα υφάσματα είναι το αγαπημένο μου πράγμα και πιστεύω πως κάθε δωμάτιο θα έπρεπε να έχει μια αφθονία από αυτά. Μου αρέσει να μπερδεύω χρώματα, σχέδια, κλίμακες και υφές. Επίσης δεν πιστεύω πως όλα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια.»

Ρίγες: «Πρέπι να σας πω πως ποτέ δεν έχω συναντήσει λευκή-μπλε ρίγα που να μην μου αρέσει. Είτε είναι μικρό ή μεγάλης κλίμακας ύφασμα ή ταπετσαρία, η ρίγα προσθέτει στιλ και κάνει ένα δωμάτιο να δείχνει φρέσκο και cool.»

Χειροποίητες ταπετσαρίες: «Λατρεύω τις χειροποίητες chinoiserie ταπετσαρίες. Τις βάζω σε σημαντικά σημεία του σπιτιού και χρησιμοποιώ το χρώμα τους για να ρυθμίσω τη χρωματική παλέτα της διακόσμησης του σπιτιού. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από χειροποίητα ζωγραφισμένες ταπετσαρίες: Τα δέντρα, τα λουλούδια και τα πουλιά προσθέτουν ζωή και ομορφιά σε κάθε αντικείμενο».

Μπαμπού και φυσικά υλικά: «Είμαι φαν αυτών των υλικών. Είναι λίγο παλιάς κοπής διακόσμηση και μπορεί να δείξει βαρύ έναν χώρο κάποιες φορές, αλλά είναι cool. To texture που δίνουν σε ένα δωμάτιο είναι βασικό πράγμα και προσθέτει καλιφορνέζικο στιλ στη διακόσμηση.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book