Highlighter: Οι make up artists αποκαλύπτουν τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τέλεια όψη!

Το highlighter είναι το προϊόν που θα φοράτε καθημερινά από εδώ και στο εξής. Οι λάμψεις στην επιδερμίδα είναι μεγάλο trend και γι’ αυτό επιβάλλεται να πάρει μια από τις πρώτες θέσεις στο νεσεσέρ σας.

Η επιδερμίδα πρέπει να έχει μια υπέροχη, φυσική φρεσκάδα που θα την αποκτήσετε μόνο με τη βοήθειά του και φυσικά τη σωστή εφαρμογή.

Οι make up artists που είναι πολύ φίλοι μας, έχουν κάποια μικρά μυστικά και πιο συγκεκριμένα τρεις χρυσούς κανόνες που ακολουθούν πιστά. Φυσικά τους αποκαλύπτουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Layers: To σωστό είναι να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα highlighter αν θέλετε υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα. Αρχικά σε μορφή κρέμας και στη συνέχεια σε μορφή πούδρας.

Το κρεμώδες προσφέρει ενυδατωμένη και δροσερή όψη και η πούδρα θα χαρίσει ένα shimmer φινίρισμα.

Καλό είναι το πρώτο προϊόν να είναι ένα σταθερό stick που θα το εφαρμόσετε απευθείας από τη συσκευασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beccacosmetics

Απλώστε το με τα δάχτυλα σας: Για να χαρίσετε στην επιδερμίδα φυσική λάμψη απλώστε το highlighter ταμπονάροντας απαλά στα σημεία.

Το παν είναι να ζεστάνετε το προϊόν με τις παλάμες σας πριν από την εφαρμογή, ειδικά στην περιοχή των ματιών όπου το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πιο διακριτικό και φινετσάτο.

Η εφαρμογή με τα δάχτυλα σας χαρίζει τη δυνατότητα να ελέγχετε ακριβώς την ποσότητα αλλά και την επιφάνεια που θέλετε να το απλώσετε.

Δώστε έμφαση στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου: Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να απλώνουν το highlighter λίγο πιο χαμηλά απ’ ότι πρέπει.

Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το εφαρμόζετε πάντα στο σημείο που πέφτει ο ήλιος. Δηλαδή στη γέφυρα της μύτης, την κορυφή των ζυγωματικών και στο μέσο ακριβώς των χειλιών.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Χρυσές Σφαίρες 2021: Η make up artist της Lily Collins αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το look της!

Αυτό είναι το trick που θα κάνει τα φρύδια σας να δείχνουν άψογα!

Keywords
Τυχαία Θέματα