Haute Couture σειρές περιποίησης προσώπου-Γιατί οι διάσημοι οίκοι μόδας φροντίζουν και την επιδερμίδα

Haute Couture σημαίνει Υψηλή Ραπτική. Οι δημιουργίες των γνωστών μόδιστρων υψηλής αισθητικής και ακόμη υψηλότερου κόστους. Ναι, όλες μας τις ζηλεύουμε και τις ονειρευόμαστε. Αλλά οι περισσότερες από εμάς απλά τις χαζεύουμε στις celebrities, συνδυασμένες με πολύτιμα κοσμήματα και beauty looks που είναι ευτυχώς εκείνα που μπορούμε να αντιγράψουμε.

Οι μεγάλοι οίκοι όμως τις τελευταίες πολλές δεκαετίες αποφάσισαν να πάρουν μέρος και στο παιχνίδι της ομορφιάς

λανσάροντας σειρές μακιγιάζ αρχικά και στη συνέχεια δειλά μεν αλλά αποφασιστικά και προϊόντα περιποίησης. Και κάπως έτσι όλες εμείς μπορούμε να φορέσουμε φόρμουλες “haute couture” στην επιδερμίδα μας χαρίζοντας μια πινελιά πολυτέλειας. Κι ας μην φοράμε δημιουργία από την τελευταία κολεξιόν του αγαπημένου μας σχεδιαστή.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις σειρές περιποίησης που αγαπάμε πολύ. Εσείς ενόψει των γιορτών μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας το ωραιότερο δώρο.

Tom Ford: Είναι το νεότερο μέλος στο χώρο της περιποίησης. Πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε τη δημιουργία μια σειράς η οποία αποτελείται από δύο προϊόντα με white porcelain cacao και καφεΐνη στη σύνθεση τους. Πρόκειται για έναν ορό και μία ενυδατική κρέμα.

Givenchy: 11 χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμα έρχεται φέτος με έναν ορό που αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες χαρίζοντας υπέροχη όψη. Μειώνει λεπτές γραμμές χάρη στην αντιγηραντική του δράση.

Dior: Ένας από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς εδώ και αρκετές δεκαετίες. Το 2014 δημιούργησε τη star σειρά περιποίησης Capture Total Dreamskin και τώρα με τη νέα ανανεωμένη της εκδοχή που ονομάζεται Capture Total Dream Skin Advanced που περιλαμβάνει προϊόντα που χαρίζουν τέλεια όψη στην επιδερμίδα. Εμείς επιλέγουμε το Global Age-Defying Scincare Perfect Skin Creator με βιταμίνη Β3 και marine sugar στη σύνθεση του. Απαλύνει το δέρμα και του χαρίζει ένα βελούδινο φινίρισμα.

Chanel: Ο εμβληματικός οίκος δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει προϊόντα που ακολουθούν τη μυθική του υπόσταση. Τελευταίο του δημιούργημα είναι το Le Lift Serum. Ένας ορός που αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης και γήρανσης που δημιουργεί το stress στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα λείο και τέλειο εφέ.

Κεντρική photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μεταλλικά κραγιόν: Δείτε ποιο θα αποκτήσετε πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν ξεράθηκε το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα