Harry και Meghan Markle έσπασαν τη σιωπή τους! Ο ρατσισμός από το Παλάτι για το χρώμα του Άρτσι και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey προβλήθηκε πριν λίγες ώρες και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει καιρό.

Το ζευγάρι μίλησε για όλα και άφησε “βόμβες” για το ρατσισμό που δέχτηκαν από το Παλάτι για το χρώμα του δέρματος του γιου τους, τις τάσεις αυτοκτονίας, ενώ αποκάλυψαν τον μυστικό τους γάμο και το φύλο του δεύτερου μωρού τους.

Ο ρατσισμός και οι αυτοκτονικές

τάσεις

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτός ήταν ο λόγος δεν έκαναν τον γιο τους πρίγκιπα, καθώς «ανησυχούσαν για το πόσο μαύρος θα είναι ο Άρτσι».

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Meghan μείνει έγκυος». Ενώ δήλωσε πως αν τους είχαν στηρίξει θα είχαν μείνει. Ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι όσο ήταν ακόμα έγκυος της ανακοινώθηκε ότι  ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια.

Παράλληλα η Meghan Markle εξομολογήθηκε για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος και τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό».

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Harry για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Ο μυστικός γάμος

Όπως είπε η Μέγκαν, τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Το πιστοποιητικό του γάμου τους κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

«Όταν άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloids, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει», δήλωσε η Meghan και ακάμα ανέφερε πως: «Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο».

«Είναι υπέροχο που θα έχουμε αγόρι και κορίτσι. Είμαστε οικογένεια. Δυο παιδία είναι αρκετά. Το μωρό θα γεννηθεί το καλοκαίρι», αποκάλυψαν ακόμα ο Harry και η Meghan Markle.

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε πως πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της εν μέσω lockdown

Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια και πρέπει να προσέχω -Γι’ αυτό με βλέπεις κότα»

Άκης Δείξιμος: Ο αδερφός του Κώστα Δόξα μιλά για την καταγγελία -«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με όσα έχουν ακουστεί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα