#HairInspiration: Έχεις διάθεση για αλλαγή; Δες τα ωραιότερα ξανθά και καστανά χρώματα μαλλιών του Hollywood

Όταν νιώθουμε πως θέλουμε μια αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα, κάτι καινούργιο τελοσπάντων, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να αλλάξουμε τα μαλλιά μας. Είναι μια εύκολη αλλαγή και σχετικά ανώδυνη αν σκεφτείς πως η αλλαγή που πραγματικά θέλουμε είναι να τα παρατήσουμε όλα και να πουλάμε καρύδες στην ακτή του Παναμά. Στο θέμα μας όμως: Αλλαγή μαλλιών! Αν θέλεις να ανανεωθείς just in time για τις διακοπές τότε ΤΩΡΑ είναι η ώρα να το κάνεις. Έτσι και να μην σου αρέσει αυτό που έκανες θα έχεις χρόνο να το διορθώσεις.

Όσο για την έμπνευση… έχουμε παρακάτω τα πιο ωραία ξανθά και καστανά χρώματα μαλλιών του Hollywood για να διαλέξεις…

Το σαντρέ ξανθό της Cara Delevingne
Συνδυασμένο με το μακρύ καρέ είναι sexy, βολικό και τέλειο αν μάλιστα έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Μόνο φρόντισε να χρησιμοποιείς silver σαμπουάν αφού το κάνεις για να παραμείνει σαντρέ όλο το 17’.

Τα ψυχρό καστανό της Emma Stone
Είναι έντονο και θα τονίσει την λευκή σου επιδερμίδα υπέροχα. Ακόμα όμως και αν έχεις σταρένιο δέρμα, η απόχρωση είναι τέλεια και απόλυτα κομψή. Για να μην σου ξεθωριάσει φρόντισε να προμηθευτείς σαμπουάν χωρίς sulfates.

Το πλατινέ της Jennifer Lawrence
Είναι φωτεινό και τόσο sexy που δεν το αντέχουμε! Φυσικά για να το κάνεις (είτε είσαι ξανθιά είτε καστανή) θα πρέπει να θυσιάσεις αρκετό από το μήκος των μαλλιών σου ώστε να δείχνουν υγιή και όμορφα. Και εννοείται το silver shampoo πρέπει να γίνει μέρος της ζωής σου.

Το λαχταριστό σοκολατί της Emma Watson
Είναι πλούσιο, όμορφο και τόσο λαχταριστό. Τολμούμε να πούμε πως είναι η τέλεια καστανή απόχρωση γιατί ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμα ή και πιο σκούρα δέρματα. Όσο για την περιποίησή του.. πανεύκολη, απλά πάρε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά.

Το rose gold της Kylie Jenner
Είναι το χρώμα που έγινε Trend και ακόμα δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κυρίως γιατί δεν είχαμε τα κότσια να το κάνουμε. Αν ωστόσο θέλεις μια δραστική, trendy και super εντυπωσιακή αλλαγή, το rose gold είναι το χρώμα σου.

Το σχεδόν μαύρο της Lily Collins
Είναι ένα σκούρο και σκληρό χρώμα αλλά η Lily το συνδύασε τέλεια με ανάλαφρες –ψεύτικες- αφέλειες και προτείνουμε να κάνεις το ίδιο. Πρόσεξε όμως, αν είσαι ξανθιά θα ξεθωριάσει γρήγορα οπότε φρόντισέ το με σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά.

Το ντορέ ξανθό της Sophie Turner
Η Sansa έπρεπε να παραμείνει κοκκινομάλλα αλλά λατρεύουμε την αλλαγή και το θερμό χρώμα που την φώτισε τόσο. Είναι ιδανική επιλογή αν έχεις σταρένιο δέρμα και μάλιστα θα σε κάνει να δείχνεις ακόμα μικρότερη!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα