Hailey Bieber: Τα 3 looks που υιοθέτησε την τελευταία εβδομάδα μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως και πάντα καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της, Justin Bieber και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε διάφορες εμφανίσεις τους.

Η Ηailey βγήκε για μια βόλτα στην Avenue Montaigne και επέλεξε να φορέσει μίνι δερμάτινη φούστα σε μοβ απόχρωση

που τη συνδύασε με μοβ πλεκτό crop top, Chanel loafers και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μον pouch bag.

Tip! Φυσικά η Hailey δεν επέλεξε τυχαία αυτό το χρώμα για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση καθώς το μοβ είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν.

Στη δεύτερη εμφάνισή της η Hailey ήταν μαζί με τον σύζυγό της και φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό στενό μπεζ φόρεμα που ταίριαξε με μπεζ πέδιλα και καφέ γυαλιά ηλίου. Το μπεζ φόρεμα της Hailey με τα cut- outs κέρδισε τα βλέμματα και της πήγαινε πολύ. Άλλωστε το μπεζ είναι ένα ακόμα χρώμα που θα φορέσουμε πολύ αυτή την καλοκαιρινή σεζόν.

Στην τρίτη της εμφάνιση με τον σύζυγό της η Hailey ήταν ακόμα πιο glamorous με ροζ μεταλλιζέ φόρεμα και πορτοκαλί pouch bag. Οι δυο τους έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο του Παρισιού και απόλαυσαν τον χρόνο τους παρέα.

Tip! Φέτος το καλοκαίρι τα μεταλλιζέ υφάσματα γίνονται τάση και τα προτιμάμε τόσο στα ρούχα μας όσο και στα μαγιό μας.

Ποιο από τα τρία looks της Hailey Bieber σου άρεσε περισσότερο;

© Pierre Suu / Marc Piasecki / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Ρίγες: Το print που θα θέλεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών

H Aimee Song μας δείχνει τι φοράει από το πρωί ως το βράδυ και εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της

ΑΥΤΑ τα δύο φορέματα από τα Zara θα είναι σύντομα sold out

Keywords
Τυχαία Θέματα