H βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Hailey Bieber είναι απλή και αποτελεσματική -Αξίζει να την ακολουθήσετε πιστά!

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο δροσερά και λαμπερά κορίτσια, κι εμείς της έχουμε μεγάλη αδυναμία. Τον τελευταίο καιρό, έμεινε σπίτι με τον σύζυγο της, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες προστασίας και απ’ ότι είδαμε πέρασε υπέροχα.

Φρόντιζε μάλιστα να ενημερώνει τους followers για την καθημερινότητα της αλλά και να δίνει έμπνευση ώστε να περνούν κι εκείνοι όσο καλύτερα γίνεται, αυτούς τους ιδιαίτερους μήνες της πανδημίας.

Παράλληλα, βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουραστεί αλλά και να περιποιηθεί τόσο το δικό της δέρμα όσο και του αγαπημένου της. Τα video

στο You Tube έγιναν viral αφού τα παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της.

Στο τελευταίο μάλιστα αποκαλύπτει βήμα-βήμα την βραδινή της ρουτίνα περιποίησης. Κι αν πιστεύετε πως τα προϊόντα που έχει στο μπάνιο της στοιχίζουν μια περιουσία, κάνετε λάθος.

Είναι φόρμουλες που μπορείτε να αποκτήσετε και σας προτείνουμε να δείτε το video με προσοχή.

Η Hailey έχει ευαίσθητο δέρμα και συχνά αντιμετωπίζει πρόβλημα με σπυράκια συνήθως στο πηγούνι και τα ζυγωματικά. Κάθε βράδυ λοιπόν, ειδικά μετά από μία κουραστική ημέρα, ξεκινά με διπλό καθαρισμό ξεκινώντας με ένα προϊόν σε μορφή ελαίου και συνεχίζοντας με ένα super ενυδατικό.

Σειρά έχουν η ενυδατική της κρέμα προσώπου, Biba Los Angeles Cream Barrier και ματιών bareMinerals Ageless Phyto-Retinol Eye Cream.

Και φυσικά δεν ξεχνά την ενυδάτωση στα χείλη απλώνοντας το εμβληματικό Aquaphor Healing Ointment λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Clavicut: Είναι το πιο κομψό και κυρίως το πιο πρακτικό κούρεμα της σεζόν!

#nailsinspo: To ιδιαίτερο μανικιούρ της Chiara Ferragni έγινε viral και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα