H σχεδιάστρια του brand Madame ShouShou που αγαπάμε για τις ρομαντικές δημιουργίες της!

Η Ελίνα Κορδαλή είναι η σχεδιάστρια του επιτυχημένου και αγαπημένου από τα κορίτσια brand “Μadame ShouShou “. H στιγμή για να γνωρίσουμε καλύτερα την σχεδιάστρια που αγαπά τα ρομαντικά φορέματα και τα λουλούδια έφτασε !!!

Πες μας κάποια στοιχεία για εσένα και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το σχεδιασμό ρούχων;

Τελειώνοντας τις σπουδές στο Μιλάνο και μετά συνεχίζοντας στην Ισπανία (στη Βαρκελώνη), αποφάσισα γυρίζοντας στην Ελλάδα ότι ήταν αυτό που πάντα ήθελα να κάνω… και έτσι δεν υπήρχε κανένας ενδοιασμός στο

πως θα ξεκινήσω, γιατί πάντα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου.

Πως επέλεξες τον τίτλο Madame Shou shou ;

Mας φώναζε η γιαγιά μου μικρές εμένα και την αδερφή μου σουσούδες, και επειδή το άκουγα συνέχεια όταν έψαχνα λοιπόν όνομα ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Το madame shou shou γιατί τελικά είναι μια προσωπικότητα και έτσι μπορούν όλες οι γυναίκες να ταυτιστούν με την ταυτότητα που έχει το brand.

Πες μας δυο διάσημους σχεδιαστές μόδας Έλληνες αλλά και του εξωτερικού που θαυμάζεις ;

Από Έλληνες λατρεύω την Λουκία η οποία για μένα είναι τόσο ψηλά σε σχέση με τους άλλους που δεν θα πω δεύτερο… και από του εξωτερικού μου αρέσει ο Dries Van Noten, η Alberta Ferretti και η Isabel Marant.

Τι μπορεί να σε εμπνεύσει και να δημιουργήσεις μια κολεξιόν ;

Έμπνευση είναι τα πάντα… εννοώ ότι μπορεί να είναι μια ταινία, ένα θεατρικό έργο, τα χρώματα ενός λουλουδιού, ένας πίνακας ακόμη και ένα ταξίδι που θα κάνεις και θα πάρεις εικόνες.

Τι να περιμένουμε από την επερχόμενη καλοκαιρινή σου κολεξιόν ;

Για την καλοκαιρινή κολεξιόν έχω εμπνευστεί από την Μελίνα Μερκούρη και από γυναίκες που έχουν μια βαρύτητα σαν προσωπικότητες. Έχω σχεδιάσει όλο καλά φορέματα που έχουν όγκο και κίνηση για γυναίκες που έχουν μια βαρύτητα σαν προσωπικότητες.

Όταν είσαι στα Social Media σε τι μπορεί να κολλήσεις η τι σου αρέσει να παρακολουθείς φανατικά ;

Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το pinterest, νομίζω ότι χαζεύω γιατί το pinterest έχει το καλό να σε πηγαίνει παντού. Είναι λοιπόν για μένα ένα φοβερό ταξίδι.

Πες μας κάποια διαχρονικά ρούχα που πρέπει να έχει μια fashionista στην ντουλάπα της για την Άνοιξη Καλοκαίρι;

Ένα μακρύ φόρεμα γιατί το καλοκαίρι δεν είναι όπως ο χειμώνας που είναι αρκετά casual αλλά πολλές φόρες σε εξόδους μας θα το φορέσουμε, ένα μαγιό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, μια καλή τσάντα που να ταιριάζει με τα πάντα, ένα σανδάλι πολύ άνετο και τέλος ένα φορεματάκι καθημερινό που θα μπορείς να το φορέσεις παντού αλλά να νιώθεις ότι λάμπεις μέσα από την απλότητα.

Η πιο χαρούμενη στιγμή της καριέρας σου ;

Είναι πάρα πολλές αλήθεια! Λατρεύω αυτό που κάνω και αυτό που συνειδητοποιώ είναι ότι έχεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μια χαρά να διαχειριστείς… αυτό μπορεί να είναι από ένα μήνυμα που σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους, από μια κοπέλα που μπορεί να δω στο δρόμο και να φοράει ένα ρούχο της συλλογής μου, από μια πρόταση που μπορεί να έρθει…

Οι Ελληνίδες κατά την γνώμη σου είναι στιλάτες από άποψη ή ακολουθούν πολύ τα trends της εκάστοτε σεζόν;

Νομίζω ότι μπορείς να δεις τα πάντα… δεν μπορώ να πω ότι οι Ελληνίδες είναι κάτι συγκεκριμένο… μπορεί να βρεις γυναίκες που είναι τρομερά στυλάτες και έχουν αισθητική στα πάντα, όμως μπορεί να βρεις και ανθρώπους που ακολουθούν την τάση πιστά.

Πες μια celebrities του εξωτερικού που αγαπάς το στυλ της ;

Μου αρέσει η Charlotte Casiraghi και η jenny walton…

Πες μας κάποιο όνειρο που έχεις για τα επαγγελματικά σου και ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί ;

Θα σου πω πως θέλω πολύ να συνεργαστώ με μια πολύ μεγάλη σχεδιάστρια που εκτιμώ πολύ! Δεν θέλω να το φανερώσω γιατί ακόμα δεν το έχουμε προτείνει καν αλλά θα σου πω ότι είναι Ελληνίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα