H Λίτσα Πατέρα μας εξηγεί αναλυτικά τι σημαίνει ο Ερμής στον Ταύρο (VIDEO)

Το ακούμε συχνά αλλά πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει. Η Λίτσα Πατέρα εξηγεί στο Πρω1νό τι σημαίνει ο Ερμής στον Ταύρο. Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε πως ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου. Αυτό είναι πολύ θετικό για κάποια ζώδια

αλλά αν ο Ερμής είναι χτυπημένος τότε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι αρνητικό για την προσωπικότητα ενός ζωδίου.

Ο Ερμής δεν απομακρύνεται ποτέ 1-2 ζώδια από το ζώδιό μας. Αν ο Ερμής μπει στο ζώδιο της φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τότε τα λόγια βγαίνουν σαν χείμαρρος. Ο Ερμής ευθύνεται για την ευγλωτία και την κοινωνικότητά μας και όταν είναι στο ζώδιο των Κριών σημαίνει πως δεν μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις τα λόγια σου.

Αν ο Ερμής είναι στους Ταύρους, όταν γεννήθηκες, σημαίνει πως θα είσαι στη ζωή σου πεισματάρης, μπορεί να άργησες να μιλήσεις αλλά σίγουρα θα έχεις μια σταθερότητα σε ό,τι και αν κάνεις.

Αν όταν γεννήθηκες είχες τον Ερμή στους Διδύμους, σημαίνει ότι είσαι εύστροφος και πολύ έξυπνος αλλά αν είναι χτυπημένος μπορεί να είσαι πολυλογάς, ξερόλας και να λες πράγματα που δεν σκέφτεσαι καλά.

Αν όταν γεννήθηκες είχες τον Ερμή στον Καρκίνο, είσαι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να μην κάνεις καλά τη δουλειά σου επειδή σκέφτεσαι συνέχεια τους άλλους και όχι τόσο το δικό σου όφελος.

Αν γεννήθηκες με τον Ερμή στον Λέων, τότε έχεις μια έπαρση στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και αν το ζώδιο είναι χτυπημένο από δυσαρμονικούς πλανήτες η έπαρση γίνεται αλαζονεία.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέλυσε η Λίτσα Πατέρα στη Φαίη μας για τον Ερμή και τη σημασία του στα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Λέων: Έτσι ακριβώς βλέπει όλα τα ζώδια- Με ποια μπορεί να δημιουργήσει σχέσεις;

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα πάντα για τις καρμικές σχέσεις και τον γάμο

Τι συμβολίζει η Αφροδίτη στα ζώδια; Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα