H κολλητή μου τα έχει με έναν πολύ μεγαλύτερό της -Είναι λάθος αυτή η σχέση, πρέπει να τους χωρίσω!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Γεια σας, δεν σας γράφω για κάποιο πρόβλημα που απασχολεί εμένα αλλά την κολλητή μου την Γιώτα

η οποία είναι 28 και τα έχει με έναν κύριο , που έχει και παιδί, που είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος μας. Είναι 49! Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν στο tinder της είχα πει πως είναι λάθος όλο αυτό. Το ότι είναι μαζί 5 μήνες και περνάνε ωραία, εμένα δεν μου λέει κάτι. Δεν καταλαβαίνει πως δεν είναι αυτός ο σωστός άντρας; Είναι χωρισμένος, έχει ήδη παιδί, είναι 20 φεύγα χρόνια πιο μεγάλος, δηλαδή αλήθεια δεν βλέπει ότι δεν κάνει για την Γιώτα; Επειδή είμαι πραγματική φίλη και νοιάζομαι, έπιασα τον αδερφό της και του τα είπα. Άλλος αυτός! Δεν τον νοιάζει λέει, άμα περνάνε καλά. Α καλά. Πήρα τηλέφωνο και την μαμά της που έχω την άνεση γιατί με ξέρει πολλά χρόνια. Μεγάλη κοπέλα λέει είναι ας αποφασίσει μόνη της. Νιώθω ότι κανένας δεν νοιάζεται για την Γιώτα. Καλά λένε ότι τους φίλους τους διαλέγεις, τους συγγενείς όχι. Αναγκαστικά τώρα, πρέπει να τους χωρίσω αλλά δεν ξέρω πώς, αφού η Γιώτα πια δεν μου μιλάει. Ανησυχώ πραγματικά. Βέρα.

Βέρα μου, είσαι χείμαρρος και σαφής. Θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ σαφής. Ως “πρόβλημα” λοιπόν ορίζουμε μία κατάσταση, η ύπαρξη της οποίας επιφέρει άσχημες συνέπειες στον άνθρωπο που την βιώνει ή στους κοντινούς του ανθρώπους. Τόσο η φίλη σου η Γιώτα όσο και το στενό της οικογενειακό περιβάλλον, κάθε άλλο παρά προβληματισμένοι δείχνουν για αυτήν την σχέση! Ο μόνος άνθρωπος που δείχνει να έχει έναν πανικό -γιατί αυτό εισπράττω από το mail σου- είσαι εσύ. Η παρεμβατικότητά σου στη ζωή της φίλης σου είναι τόσο έντονη, που δημιουργεί εκνευρισμό ακόμα και σε κάποιον που δεν εμπλέκεται άμεσα με εσάς. “Έπιασες τον αδερφό της” , “πήρες τηλέφωνο τη μαμά της”, έστειλες μήνυμα σε εμάς, ψάχνοντας να δικαιώσεις μία λανθασμένη σου σκέψη. Κι όσο δεν βρίσκεις δικαίωση, επιμένεις τόσο που θες να φτάσεις σε σημείο να την χωρίσεις, να καταστρέψεις την ευτυχία της, για να νιώσει ικανοποίηση ο εγωισμός σου ότι είχες δίκιο. Βέρα μου, θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν έχεις δίκιο. Συμπεριφορές σαν τις δικές σου είναι τοξικές για τους ανθρώπους που τις δέχονται, οπότε κατανοώ απόλυτα τον λόγο που σε απομάκρυνε η φίλη σου. Την ευτυχία μας την ορίζουμε μόνοι μας. Όπως και τα λάθη μας. Είσαι μία γυναίκα κοντά στα 30. Ψάξε να βρεις τη δική σου ευτυχία, μάθε να αναγνωρίζεις την ευτυχία των άλλων και κυρίως άσε την φίλη σου να ζήσει όπως αυτή επιθυμεί τη ζωή της. Μιας και είστε χρόνια κολλητές, σίγουρα θα είχες ακούσει στο σχολείο αυτό: “Μην κάνεις στους άλλους, αυτό που οι άλλοι δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα”…

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα