H Κim Kardashian γιορτάζει την 5η επέτειο γάμου με ένα νέο λανσάρισμα

Η Kim Kardashian βρίσκει τις πιο απίθανες αφορμές προκειμένου να δημιουργήσει και λανσάρει νέα προϊόντα μακιγιάζ. Το πιο απίθανο βέβαια ήταν η σειρά Cherry η οποία ήταν εμπνευσμένη από το baby shower της αδερφής της. Για την ακρίβεια είχε τα χρώματα τα άνθη κερασιάς που στόλισαν το χώρο του party που διοργάνωσε η Kim.

Τώρα

λοιπόν που πλησιάζει η 5η επέτειος του γάμου της με τον Kanye West λανσάρει μια bridal σειρά μακιγιάζ η οποία θα κυκλοφορήσει στις 24 του μήνα και θα ονομάζεται Mrs West Collection. Όπως καταλαβαίνετε θα κάνει θραύση στις μέλλουσες νύφες οι οποίες την περιμένουν από τον περασμένο Φεβρουάριο όπου η Kim το ανέφερε στο master class του αγαπημένους της φίλου και προσωπικού make up artist Mario Dedivanovic.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 16 Μάι, 2019 στις 6:50 πμ PDT

Είναι μία πάγια τακτική η συγκεκριμένη που την ακολουθεί επίσης και η αδερφή της Kylie Jenner. Μερικούς μήνες πριν το λανσάρισμα κάνουν μια μικρή αναφορά χωρίς να προβούν σε λεπτομέρειες. Οι θαυμάστριες του το γνωρίζουν οπότε απλά περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση η οποία γίνεται πάντα από την προσωπική τους σελίδα στο Instagram. Μετά λοιπόν από τη σειρά μαλλιών της Kylie έρχεται η νυφική συλλογή της KKW.

H σειρά περιλαμβάνει ένα κραγιόν, ένα λιπ γκλος, μια neutral παλέτα με 6 σκιές, ένα lip liner, ένα blush και φυσικά highlighter. Όλα δηλαδή τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο δικό της bridal make up look. Οι αποχρώσεις των προϊόντων κινούνται στις ροζ αποχρώσεις και οι υφές είναι ματ και βελούδινες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 13 Μάι, 2019 στις 11:24 πμ PDT

Φυσικά η συσκευασία της κολεξιόν είναι πολυτελής που θυμίζει το ύφασμα του Givenchy νυφικού της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 16 Μάι, 2019 στις 11:29 πμ PDT

Για την ιστορία σας υπενθυμίζουμε ότι ο Dedivanovic είχε αποκαλύψει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε πριν από 5 χρόνια για να δημιουργήσει το νυφικό μακιγιάζ της Kim. Στα χείλη είχε απλώσει το L’ Oreal Paris Riche Extraordinaire Liquid Lipstick, Nude Ballet. Στα βλέφαρα άπλωσε την Urban Decay Perversion Mascara και το Urban Decay Perversion Ink for Eyes.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να έχετε παντού και πάντα μαζί το άρωμα σας πρέπει να δείτε τα ωραιότερα tiny perfumes

Φον ντε τεν και κονσίλερ: Πρέπει να έχουν την ίδια απόχρωση τελικά;

Keywords
Τυχαία Θέματα