H Φαίη με πλήθος κόσμου περπάτησαν για καλό σκοπό- Το Make-A-Wish γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Η Φαίη μας, με την ιδιότητα της Πρέσβειρας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του οργανισμού και μαζί πραγματοποίησαν μια συγκινητική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στους δρόμους της

Αθήνας.

Σήμερα, στις 7:00μ.μ. στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου φορώντας κάτι μπλε και περπάτησαν ως τις στήλες του Ολυμπίου Διός, στα βήματα της 1ης Ευχής του Chris που 37 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

Η ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ φωταγωγήθηκε με μπλε χρώμα στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας προς τα παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους. Η Φαίη, φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά που περπάτησαν μαζί και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας, χαράς και δύναμης.

The post H Φαίη με πλήθος κόσμου περπάτησαν για καλό σκοπό- Το Make-A-Wish γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα