H facialist της Kate Moss και της Meghan Markle αποκαλύπτει το λάθος που κάνουν οι γυναίκες άνω των 40

Οι γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 40 γνωρίζουν πως η λάμψη και η ελαστικότητα της επιδερμίδας τους σιγά αλλά σταθερά χάνονται και αυτό σημαίνει πως η ρουτίνα περιποίησης είναι πλέον διαφορετική. Επιλέγουν προϊόντα ενισχυμένα και αποφεύγουν εκείνα που μειώνουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Η προσωπική facialist της Kate Moss, Nichola Joss, όμως αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα λάθος που κάνουν σχεδόν όλες οι γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 40 και πρέπει να το σταματήσουν αμέσως αν θέλουν η

επιδερμίδα τους να παραμείνει λαμπερή και κατά προέκταση νεανική. Πρόκειται για τα πολύ δυνατά και σκληρά προϊόντα καθαρισμού με απολεπιστικές ιδιότητες και scrub προσώπου. Οι δυνατές φόρμουλες αφαιρούν τη φυσικά έλαια της επιδερμίδα τα οποία ευθύνονται για τη λάμψη του προσώπου. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως τα προϊόντα με μεγάλους κόκκους είναι απαγορευτικά όσο περνούν τα χρόνια λέει η Joss και πρέπει να την ακούσετε και να την εμπιστευθείτε αν θέλετε το δέρμα σας να είναι αψεγάδιαστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nichola Joss®️ (@nicholajoss) στις 21 Ιούν, 2019 στις 6:59 πμ PDT

Παράλληλα και εκτός από τα απολεπιστικά και καθαριστικά που πρέπει να αποφεύγετε, μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας. Είναι το Νο 1 προϊόν φροντίδας και προστασίας. Οι ηλιακές ακτίνες είναι ο σημαντικότερος λόγος εμφάνισης σημαδιών πρόωρης γήρανσης όπως λεπτές γραμμές,  πανάδες και κηλίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nichola Joss®️ (@nicholajoss) στις 6 Μάι, 2019 στις 6:39 μμ PDT

Ταυτόχρονα η ενυδατική σας κρέμα και ο ορός ενυδάτωσης και αντιγήρανσης θα πρέπει επίσης να είναι κατάλληλα για τις νέες, αυξημένες ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Θα πρέπει να περιέχει συστατικά που λειαίνουν τα σημάδια και προλαμβάνουν την εμφάνιση νέων. Καλό είναι να συμβουλευτείτε την προσωπική σας facialist αφού είναι η μοναδική που γνωρίζει τις ανάγκες και τη λειτουργία του δέρματος σας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποια ώρα της ημέρας πρέπει να κάνετε μπάνιο σύμφωνα με την beauty expert της οικογένειας Kardashian

hair color trends που θα λατρέψετε αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

Keywords
Τυχαία Θέματα