H εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/6

Τα λευκά sneakers έχουν αναδειχτεί τις τελευταίες σεζόν ως το Νο1 παπούτσι που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Είναι αναπαυτικά, κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυάζονται με τα πάντα. Ναι, τα πάντα, ακόμα και με τα μακριά αέρινα καλοκαιρινά σας φορέματα. Σε αυτά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

Zini που αποτελείται από μια πλεκτή off white μπλούζα με κρουαζέ μπούστο και τρουακάρ μανίκια από τούλι, συνδυασμένη με ένα ψηλόμεσο baby pink παντελόνι με δέσιμο στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με δερμάτινα λευκά sneakers με την υπογραφή Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που σήμερα κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τη ροζ σκιά από την παλέτα Love You So Mochi της NYX -είναι η δεύτερη της πρώτης σειράς – και στα χείλη το κραγιόν The Pinkprint amplifield creme lipstick Rouge A Levres από την εταιρεία MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει κατά καιρούς τα λευκά της sneakers η Kylie Jenner και πάρτε ιδέες για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/6

Keywords
Τυχαία Θέματα