H beauty blogger και make up artist Violette σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το πιο τρυφερό ροζ look μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Η Violette είναι Γαλλίδα και μία από τις διασημότερες beauty bloggers και make up artists. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με γνωστό και εμβληματικό brand δημιουργώντας τη δική της σειρά μακιγιάζ ενώ το κανάλι της στο You Tube έχει σχεδόν 300.000 followers.

Κάθε make up look που δημιουργεί είναι κομψό και προσιτό. Ακόμη κι όταν προτείνει έντονες και εξεζητημένες αποχρώσεις και υφές το αποτέλεσμα είναι απίθανο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Και τώρα, στα μέσα του locdown προτείνει σε όλες εσάς να εμπιστευτείτε τις ροζ αποχρώσεις χαρίζοντας στο πρόσωπο σας μια τρυφερή όψη που ταιριάζει με την εποχή και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί η Violette απλώνει τις σκιές στο πάνω βλέφαρο με τα δάχτυλα και όχι με πινέλα κι αυτό επειδή με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελέγχει την ποσότητα που εφαρμόζει αλλά και την ένταση.

Στη συνέχεια διορθώνει τυχόν ατέλειες με το beauty blender. Έχει επιλέξει διαφορετικές ροζ αποχρώσεις δημιουργώντας έναν τέλειο συνδυασμό που θα αγαπήσετε.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και αντιγράψτε το look αμέσως τώρα:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Chrissy Teigen με το νέο χρώμα στα μαλλιά της μοιάζει με νεράιδα!

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να καθαρίζετε το δέρμα σας το βράδυ σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα