H αγαπημένη mascara της Zendaya είναι εδώ και σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε!

Η Zendaya εκτός από ταλαντούχα είναι και beauty icon. Κάθε make up look της περνά από το μικροσκόπιο και σημείο αναφοράς είναι σχεδόν πάντα το βλέμμα της.

Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες εμείς το γνωρίζουμε και θα το μοιραστούμε μαζί σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official

(@lancomeofficial)

Πρόκειται για τη νέα, επαναστατική mascara Lash Idôle της Lancome που χαρίζει μήκος στις βλεφαρίδες με εφέ βεντάλιας και με πληθωρικό όγκο στη στιγμή.

Η Lash Idôle δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που τα θέλουν όλα χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Εξασφαλίστε στη στιγμή μέγιστο όγκο, εξαιρετική ανόρθωση και αέρινη αίσθηση στις βλεφαρίδες, χάρη στο νέο πρωτοποριακό βουρτσάκι που συνδυάζεται με τη νέα επαναστατική σύνθεση της Lancôme.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial)

Η μάρκα ενσωμάτωσε δεκαετίες έρευνας και καινοτομίας σε μία πανίσχυρη και υπερσύγχρονη mascara, τη Lash Idôle. Η νέα mascara ανόρθωσης των βλεφαρίδων αναβαθμίζει το διαχωρισμό και τον όγκο των βλεφαρίδων, καταρρίπτοντας όλους τους κανόνες της ανάλαφρης υφής και εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Δεν δημιουργεί κόμπους ενώ ανταγωνίζεται τα αποτελέσματα των extensions βλεφαρίδων.

Παράλληλα, το πρωτοποριακό βουρτσάκι είναι εξοπλισμένο με 360 μικροτρίχες σε 250 διαφορετικά μεγέθη, για να ανορθώνει κάθε βλεφαρίδα.

Χάρη στο βουρτσάκι που μοιάζει με τόξο, εφαρμόζει τέλεια στις βλεφαρίδες, ανορθώνοντας και χαρίζοντας όγκο ακόμα και στις πιο μικρές. Αποτέλεσμα: μακριές βλεφαρίδες με πληθωρικό όγκο στη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial)

Η Lash Idôle είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λευκού τσαγιού και περιέχει λιγότερο κερί. Αποτέλεσμα: ένα γαλάκτωμα gel που εφαρμόζεται σε κάθε βλεφαρίδα, γλιστρά πανεύκολα και χαρίζει όγκο 24ωρης διάρκειας. Το επιπλέον όφελος: αφαιρείται πανεύκολα!

Ενσαρκώνοντας την κομψότητα και τη μοντέρνα θηλυκότητα του αρώματος Idôle, η συσκευασία της Lash Idôle αψηφά την αισθητική μιας παραδοσιακής mascara.

Η συσκευασία της με στρογγυλεμένες γωνίες σε μαύρο και ροζ χρυσό χρώμα, σχεδιάστηκε για να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και να εξασφαλίζει το πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Πρόκειται πραγματικά για έργο τέχνης.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Lip gloss με υαλουρονικό οξύ: Το προϊόν που θα σας σώσει από το κρύο και τη μάσκα προστασίας!

Chrissy Teigen: Δείτε την με το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά που είναι το No1 trend της Άνοιξης!

Keywords
Τυχαία Θέματα