H Selena Gomez δείχνει στους followers το πραγματικό της πρόσωπο μέσα στην καραντίνα!

Οι celebrities μένουν σπίτι, περιποιούνται την επιδερμίδα τους και δεν φορούν ίχνος μακιγιάζ. Που σημαίνει πως δεν διαφέρουν από τις υπόλοιπες γυναίκες.

Συνήθως βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές στο Netflix και μοιράζονται τις στιγμές τους με τους followers στο Instagram. Οι makeup free selfies έκαναν θραύση κατά τη διάρκεια της καραντίνας

και οι περισσότερες έγιναν viral.

Η Jennifer Lopez απόδειξε πως έχει τέλειο δέρμα ενώ η Rosie Huntington-Whiteley, μέσα από το μπάνιο της αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα.

Και τώρα έρχεται η Selena Gomez να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Με μια φωτογραφία που τη δείχνει στον καναπέ του σπιτιού της, τυλιγμένη με μια λευκή κουβέρτα, με μια κούπα καφέ στα χέρια, γυαλιά μυωπίας, τα μαλλιά της μαζεμένα ανέμελα σε αλογοουρά και χωρίς μακιγιάζ. 

Ναι και οι stars ζουν ακριβώς όπως και όλες εμείς. Προσπαθούν να περνούν την ημέρα τους ήρεμα και χαλαρά. Ειδικά τώρα που δεν στρώνονται κόκκινα χαλιά, δεν έχουν φωτογραφήσεις, ηχογραφήσεις και tour.

Η ζωή τους είναι εξίσου απλή. Όπως άλλωστε έγραψε και η Gomez “K but real life lol”. Αυτή είναι η ζωή τους στ’ αλήθεια μακριά από τα φώτα, τις συγκλονιστικές δημιουργίες των γνωστών οίκων μόδας, τα υπέροχα χτενίσματα τα και make up looks.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Με αυτό το δώρο θα χαρίσετε στον αγαπημένο σας το τέλειο δέρμα!

Το μυστικό ομορφιάς της Miranda Kerr είναι το μανιτάρι -Δείτε όλες τις λεπτομέρειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα