H Reese Witherspoon δεν είναι πλέον ξανθιά και αυτό πρέπει να το δείτε

Η Reese Witherspoon και η Jennifer Aniston πρωταγωνιστούν στη νέα τηλεοπτική σειρά The Morning Show που ξεκινά σε ένα μήνα περίπου. Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει μαζί τις δύο ηθοποιούς. Μέχρι χθες που φωτογραφήθηκαν μαζί στο εξώφυλλο αμερικάνικου περιοδικού. Κι εκεί ακριβώς μείναμε άφωνες. Και οι δύο είναι υπέροχες.

H μεγάλη έκπληξη

αφορά την Reese που δεν είναι πλέον ξανθιά. Στο εξώφυλλο υπήρχαν μια ξανθιά και μια καστανή. Ναι, η Whiterspoon αρκετά χρόνια μετά αποχωρίστηκε το california blonde hair look και υιοθέτησε ένα φυσικό, γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 10 Σεπ, 2019 στις 2:22 μμ PDT

Η απόχρωση που επέλεξε είναι πολύ κοντά στη φυσική της, ειδικά όταν ήταν παιδί. Η ίδια μάλιστα το επιβεβαίωσε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 20 Αύγ, 2019 στις 9:42 πμ PDT

Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή της ηθοποιού μέσα στην εβδομάδα αφού την είδαμε και με κόκκινα μαλλιά σε φωτογραφία που επίσης ανέβασε η ίδια για τις ανάγκες του Halloween!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 19 Αύγ, 2019 στις 7:00 πμ PDT

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ το νέο της χρώμα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και αρκετές κλασικές ξανθιές το τόλμησαν τους τελευταίους μήνες με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Charlize Theron. Ναι, είναι από τις περιπτώσεις των γυναικών που δεν μπορούμε να τις φανταστούμε με άλλη απόχρωση στα μαλλιά τους. Τελικά όμως κάνουμε λάθος αφού τις κολακεύει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους με διαφορετικό αλλά επίσης υπέροχο τρόπο.

Εμείς σας προτείνουμε ενόψει της νέας σεζόν να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Το γλυκό καστανό στα μαλλιά είναι ότι πιο chic και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι celebrity haircolorists που είναι παντογνώστες.

Θα χρειαστεί βέβαια να επαναλάβετε για αρκετούς μήνες τη βαφή ειδικά αν είσαστε πολλά χρόνια ξανθιές. Κι αυτό επειδή το χρώμα θα κάνει διαφάνειες και μετά από τα πρώτα λουσίματα το προηγούμενο ξανθό θα κάνει την εμφάνιση του. Αξίζει όμως τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν που θυμίζει τη θρυλική Brigitte Bardot!

Nail trends: Δείτε τα 10 ωραιότερα της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα