H North West και το πορτοκαλί eyeliner!

Η πορεία της North West είναι χαραγμένη απο τη στιγμή της γέννησης της. Με μητέρα την KKW και πατέρα τον Kanye δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα χνάρια τους στον κόσμο των social και όχι μόνο.

Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτητησης όπως ακριβώς συμβαίνει τόσο με τη μητέρα της όσο και με τις θείες της. Μα και η ίδια το προκαλεί κι ας πηγαίνει ακόμα στο Νηπιαγωγείο!

Την περασμένη εβδομάδα συνόδευσε τη μητέρα της στο Saturday

Night Live προκειμένου να παρακολουθήσουν την performance του πατέρα της και τα φλας έπεσαν πάνω της μεν αλλά κυρίως στο πορτοκαλί eyeliner που φορούσε.

Η North West φορούσε πορτοκαλί eyeliner, όχι η Kim Kardashian. Το ξεκαθαρίζω.

Και δεν είναι τυχαίο ούτε το χρώμα ούτε το προϊόν αφού αυτή θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για την επόμενη Άνοιξη.

Όπως μας ενημέρωσαν μάλιστα ήταν επιθυμία και επιλογή της μικρής η οποία φρόντισε να το συνδυάσει με το φόρεμα της. Καθώς επίσης και το hair accesory της Jen Atkin που πολύ αγαπά η θεία Khloe (έχει δημιουργήσει και δική της σειρά).

Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο της make up tutorial, και δεν αστειευόμαστε αφού δεν θα μας κάνει καμμία εντύπωση αν αποκτήσει δικό της κανάλι στο You Tube πριν καν τελειώσει το δημοτικό ή λανσάρει τη δική συλλογή μακιγιάζ.

Γιατί η νέα γενιά της οικογένειας συνεχίζει την παράδοση και μάλιστα καθοδηγούμενη από τις καλύτερες δασκάλες!

Διαβάστε ακόμη:

O Γρηγόρης Πυρπύλης αποκάλυψε την αγαπημένη μάσκαρα της Alexa Chung!

Μα πότε επιτέλους θα έρθει στη χώρα μας η hair accessory line της Jen Atkin;

Keywords
Τυχαία Θέματα