H Leonie Hanne σου δείχνει τις 5 τάσεις που ΠΡΕΠΕΙ να υιοθετήσεις αυτή την άνοιξη

H Leonie Hanne είναι μια από τις αγαπημένες μας fashion bloggers. Οι φωτογραφίες στο instagram της είναι πάντα πολύχρωμες και με έντονες αποχρώσεις, ενώ τα παστέλ είναι τα αγαπημένα της χρώματα.

Η Leonie υιοθετεί τις ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας φανταστικά και παρακάτω σου έχω 5 και από τις δικές μου αγαπημένες!

Η τάση vintage

floral φόρεμα
Μπορεί ήδη να έχεις δει τα συγκεκριμένα φορέματα στα καταστήματα κι αν ακόμα δεν τα έχεις προσέξει τώρα είναι η στιγμή! Επένδυσε μερικά χρήματα για να αγοράσεις ένα ωραίο φλοράλ φορεματάκι επιλέγοντας μικρά φλοράλ σχέδια και συνδύασέ το με ένα denim jacket.

Φόρεσε το blazer σου αντί για πανωφόρι
Η Leonie φοράει φανταστικά το blazer της συνδυάζοντάς το με ένα τσαντάκι μέσης. Συνδυάστε το blazer με ένα πουκάμισο σε διαφορετικό print αλλά σε παρόμοιες αποχρώσεις για υπέροχο στιλ!

Παλτό και μπερές στην ίδια απόχρωση
Έχεις κάποιο παλτό σε έντονη απόχρωση και δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις αυτή την άνοιξη για να δείξει διαφορετικό; Συνδύασέ το με έναν μπερέ στην ίδια απόχρωση και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Αυτό το στιλ θυμίζει κάτι από Γαλλία καθώς οι Γαλλίδες λατρεύουν τους μπερέδες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη!

Πρόσθεσε μήκος στο blazer σου
Θες να μάθεις ποια είναι η πιο hot τάση της μόδας; Το blazer που φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο! Yeap! Δοκίμασέ το και θα σε κερδίσει.

Ανατολίτικες αποχρώσεις
Το Ντουμπάι φέτος μας εμπνέει για να βάλουμε στα ρούχα μας ανατολίτικα χρώματα και χρώματα που συναντάμε στις τοπικές ενδυμασίες των ανατολίτικων χωρών. Η Leonie εμπνέεται από αυτή την τάση και μας χαρίζει μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα