H Kendall Jenner μας δείχνει ποιο jacket θα φορεθεί περισσότερο την Άνοιξη

Η Kendall Jenner αγαπάει τη μόδα και πάντα δημιουργεί looks που μας εμπνέουν. Η ίδια προτιμάει τα πιο μίνιμαλ σύνολα και συνήθως τα ενισχύει με ένα key κομμάτι που κάνει το outfit να ξεχωρίσει. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της στο Los Angeles και η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή.

The Look

To πασίγνωστο μοντέλο επέλεξε ένα straight leg jeans

στην πιο κλασική blue απόχρωση και το συνδύασε με λευκό top, μαύρα μποτάκια και τσαντάκι, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα υπέροχο moto leather jacket.

Τhe Trend

Τα moto jackets, δηλαδή τα jackets που είναι εμπνευσμένα από αυτά των μοτοσικλετιστών, είναι στη λίστα με τις top τάσεις και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που θα δώσει εύκολα στιλ σε κάθε σου outfit. Η Kendall επιλέγει το δικό της σε μαύρο – κίτρινο τόνο και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πώς θα φορέσεις το moto jacket; Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο και πασίγνωστα top models όπως οι Bella Hadid, Hailey Bieber, και Emily Ratajkowski υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη τάση και μάλιστα έμοιαζαν σαν να έχουν βγει μόλις από motocross αγώνα. Συνδύασέ το με τζιν παντελόνι, όπως κάνει η Kendall Jenner, ή τόλμησέ το σε μια βραδινή έξοδο με ένα φόρεμα.

Ο οίκος Dior, αλλά και πολλά άλλα brands, χρησιμοποίησαν ως έμπνευση το motocross σε πολλά από τα look του και συγκεκριμένα δημιούργησε jackets που πολύ θα θέλαμε να δούμε στην ντουλάπα μας.

Θέλεις κι εσύ να προσθέσεις ένα moto jacket στην γκαρνταρόμπα σου αλλά δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία; Δες τα 5 σχέδια που βρήκαμε σε αγαπημένα e-shops.

Shop the trend

Mπουφάν από ZARA
Αγορά εδώ!

Μπουφάν από ZARA
Αγορά εδώ!

Jacket Desiqual από Modivo
Αγορά εδώ!

Jacket Toy G. από Yoox
Αγορά εδώ!

Jacket Guess από Yoox
Αγορά εδώ!

© BG020/Bauer-Griffin/GC Images / Peter White/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

AYTA τα 7 outfits πρέπει να υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου – Θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα