H Katy Perry με το νέο της hair look είναι πιο sexy από ποτέ

Την Katy Perry πολύ την αγαπάμε εδώ στο Fay’s book. Είναι ταλαντούχα, γλυκιά και μέλλουσα σύζυγος της μεγάλης μας αδυναμίας. Του Orlando Bloom. Η Perry είναι και beauty icon. Τολμά να αλλάζει το χρώμα και το μήκος στα μαλλιά της ενώ τα make up looks είναι πραγματική έκπληξη.

Συνδυάσει το τέλειο platinum pixie με το έντονο μπλε royale χρώμα στα μάτια με απίθανο τρόπο ενώ μεταμορφώνετε σε μεταμοντέρνα πριγκίπισσα με έντονες ροζ αποχρώσεις. Όταν πάλι θέλει να γίνει ρετρό ή  sexy τα καταφέρνει με μεγάλη ευκολία ενώ δεν λείπουν και οι αστείες μεταμφιέσεις της που κάνουν θραύση στο Instagram

Και τώρα έρχεται με ένα νέο hair look να μας αφήσει άφωνες. Αν και είναι πιστή στο ξανθό bob τον τελευταίο καιρό η Perry ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μακριά, ξανθά μαλλιά που της ταιριάζουν πολύ. Μας είχε λείψει άλλωστε η μοιραία εκδοχή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις 22 Φεβ, 2020 στις 11:11 μμ PST

Φυσικά πρόκειται για περούκα με υπέροχο hairstyle. Η μπεζ-ξανθιά απόχρωση της ταιριάζει πολύ όπως και οι ανάλαφρες μπούκλες και ο όγκος στην κορυφή. Η Perry μάλιστα τάγκαρε τον προσωπικό της hairstylist, Jesus Guerrero, εκείνον που επιμελείται τα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια και είναι υπεύθυνος τόσο για το εμβληματικό pixie που είχε υιοθετήσει το 2018 όσο και για το bob που έχει τώρα.

Κάτω από τη φωτογραφία σχολίασε: “Αν δεν με αγαπήσατε με το pixie μου τότε δεν σας αξίζω με τη θεϊκή λάμψη μου”. 

Εσείς πως την προτιμάτε τελικά;

Κεντρική photo: Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

3 τέλεια hairstyles που θα δημιουργήσετε μόνες σας σε 3 μόλις λεπτά

Waterdrop nail art: Το πιο δροσερό look ever

Keywords
Τυχαία Θέματα