H Kate Middleton φόρεσε πουλόβερ αξίας 95 ευρώ και κέρδισε όλα τα βλέμματα!

Η Kate Middleton κάνει πλέον πολύ συχνές εμφανίσεις και μας δίνει μαθήματα στιλ και κομψότητας. Η Δούκισσα του Cambridge πήγε πριν από λίγες ώρες στο LEYF Stockwell Gardens Nursery & Pre-School στο Λονδίνο όπου πέρασε λίγο από τον χρόνο της μαζί με παιδάκια. Η ίδια έπαιξε μαζί τους και φάνηκε να απολαμβάνει τον χρόνο της στον σταθμό.

The Look

Για τη συγκεκριμένη

περίσταση η Kate Middleton φόρεσε ένα απλό μαύρο τζιν παντελόνι που συνδύασε με ένα πουλόβερ σε off-white απόχρωση του brand Sezane, ένα brand που δημιουργεί φανταστικά πουλοβεράκια εξαιρετικής ποιότητας που είναι ένα από τα αγαπημένα των πιο γνωστών editors του εξωτερικού.

© Max Mumby/Indigo / Getty Images / Ideal Image

Η Δούκισσα συνδύασε το πουλοβεράκι της, το οποίο κοστίζει 95 ευρώ και κυκλοφορεί και σε μαύρο χρώμα, με ένα παλτό σε πετρόλ απόχρωση και μαύρα ankle boots.

Το πουλόβερ που φόρεσε η Kate Middleton

H Δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα, χαλαρό styling στα μαλλιά της και απαλό μακιγιάζ. Η ίδια είναι λάτρης του απλού και μίνιμαλ ντυσίματος και προσπαθεί πάντα να παραμένει κομψή στις επιλογές που κάνει. Κάθε της εμφάνιση γίνεται viral και ό,τι φοράει ξεπουλάει συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά.

Το χρώμα που επίλεξε για το παλτό της είναι ένα από τα αγαπημένα μας για αυτή τη σεζόν και είναι ένα χρώμα που θέλουμε να φοράμε μέσα στον χειμώνα. Η Kate το συνδυάζει σωστά με ήρεμους τόνους δημιουργώντας ένα απλό αλλά πολύ κομψό look.

© Phil Harris – WPA Pool / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις ένα απλό λευκό πουκάμισο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (VIDEO)

H Jennifer Aniston και η Dua Lipa δημιούργησαν τάση με τις εμφανίσεις τους στo κόκκινο χαλί- Δες τι φόρεσαν στα βραβεία SAG και Grammy

H Blake Lively έκανε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της, 3 μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού- Kατάφερε και πάλι να κλέψει τα βλέμματα πάνω της

Keywords
Τυχαία Θέματα