H Kate Middleton έχει τέλεια μαλλιά ακόμη και τώρα που μένει στο παλάτι -Δείτε το μυστικό της!

Και η Kate Middleton μένει σπίτι -για την ακρίβεια σε παλάτι -και βρίσκεται σε καραντίνα όπως όλες μας. Συνεχίζει όμως να έχει άψογα μαλλιά και αυτό μας προβληματίζει λιγάκι. Που τα είδαμε;

Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε την χθες στην εκπομπή του BBC, Breakfast με λαμπερές και “αφράτες”

μπούκλες τις οποίες όπως αποκάλυψε, δημιούργησε μόνη της μιας και δεν μπορεί να συναντήσει τον προσωπικό της hairstylist.

Τα κατάφερε με τα αγαπημένα της προϊόντα και εργαλεία. Πρόκειται για τα Drunk Elephant Cocomino Glossing Shampoo και Marula Cream Conditioner.

Και τα δύο περιέχουν στη σύνθεση τους θρεπτικά έλαια από marula και argan που χαρίζουν δύναμη στην τρίχα και λάμψη ενώ δεν επιτρέπουν το φριζάρισμα. Και με τέτοια υγρασία που έχει το Λονδίνο καταλαβαίνετε πως ειδικά αυτό ταλαιπωρεί τις περισσότερες Αγγλίδες. Και η Δούκισσα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για να πετύχει έξτρα όγκο στα μαλλιά η Middleton χρησιμοποίησε το Virtue Volumizing Mousse, με Α κερατίνη και πρωτεΐνες που δημιουργεί μια τέλεια φόρμα στα μαλλιά.

Τις μπούκλες τις έφτιαξε με το επαναστατικό Dyson Corrale, ένα σίδερο με πλακέτες που προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαλλιών και έχει τη δυνατότητα να φορμάρει τα μαλλιά σε χαμηλότερη θερμοκρασία απ’ ότι οι περισσότερες συσκευές θερμότητας.

Για να παραμείνουν οι μπούκλες στη θέση τους για ώρες η Δούκισσα άπλωσε το Kevin Murphy Session Spray Flex

Αν θέλετε να τα αποκτήσετε κι εσείς θα πρέπει να κάνετε μια μικρή έρευνα στα e-shops του εξωτερικού και να τα παραγγείλετε. Άλλωστε έχετε γίνει experts τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

H Madelaine Petsch μοιράζετε μαζί σας τα 5 ωραιότερα χτενίσματα της καραντίνας (video)

Τα 4 huge make up trends του Καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα