H JLo σας προτείνει το make up look των γιορτών

Τη JLo την αγαπάμε. Για πολλούς λόγους αλλά περισσότερο γιατί σε κάθε της εμφάνιση είναι εκθαμβωτική. Το μακιγιάζ της εμπνέει χωρίς να είναι υπερβολικό ή εκκεντρικό. Είναι όμως εκείνο που τονίζει σωστά τα χαρακτηριστικά της και την κάνει να δείχνει γοητευτική και sexy. Ότι αναζητά δηλαδή κάθε γυναίκα.

Η Λατίνα star αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot ώστε να σας δώσει την ευκαιρία

να αποκτήσετε λίγη από την λάμψη της. Και τώρα, λίγο πριν τις γιορτές λανσάρει τέσσερα νέα liquid κραγιόν και μία μάσκαρα. Τα προϊόντα μακιγιάζ που αγαπάει περισσότερο δηλαδή αφού τα γυαλιστερά χείλη και οι μακριές, με καμπύλες βλεφαρίδες την χαρακτηρίζουν.

Όποιο κι αν είναι το look που αγαπάτε στα χείλη θα το βρείτε αρκεί να ανακαλύψετε τα νέα Liquid Lipsticks. Οι αποχρώσεις είναι τόσο nude, στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία η Lopez, όσο και πιο έντονες. Ονομάζονται Bellísima, Pasión, Vamos και Vino και όλες τους αντανακλούν το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της Jennifer και προσφέρουν παράλληλα μεταξένια απαλότητα, ματ τελείωμα και θρέψη στα χείλη.

Και αφού επιλέξετε την απόχρωση που αγαπάτε και σας ταιριάζει είναι ώρα για το επόμενο βήμα στο μακιγιάζ που ανήκει στις βλεφαρίδες. Απογειώστε το look σας με ένταση και χρώμα στο βλέμμα χρησιμοποιώντας τη Viva Las Lashes Mascara. Χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει αλλά και μια σειρά από ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά τις περιποιείται χαρίζοντας παράλληλα όγκο και μήκος που διαρκούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή τόσο στις άνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες είναι εύκολη χάρη στο βουρτσάκι ακριβείας το οποίο ταυτόχρονα τις βοηθά να γίνουν καμπυλωτές και τέλεια διαχωρισμένες.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τα μυστικά της JLO μπορείτε να αποκτήσετε το look της. “Do it like Jennifer” και μην φοβάστε τίποτα αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε σας εμφάνιση!

Διαβάστε ακόμη:

O Patrick Starrr καλωσορίζει την γιορτινή σεζόν με την πιο glam συλλογή μακιγιάζ

Η make up artist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Keywords
Τυχαία Θέματα