H Isabella Rossellini μας μιλάει για την ομορφιά και αποκαλύπτει το μυστικό που την κρατά τόσο γοητευτική

Η Isabella Rossellini ήταν beauty και fashion icon όταν ακόμα δεν υπήρχαν οι όροι. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα γονίδια, σε αυτό στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή. Με μητέρα την Ingrid Bergman δεν μπορεί να γίνεις τίποτα λιγότερο, υποθέτω.

Μοντέλο και ηθοποιός, ακόμα ενεργή και στα δύο, μιλά για όλα όσα την βοηθούν να παραμένει τόσο όμορφη, γήινη, εξωφρενικά κομψή και γοητευτική ταυτόχρονα. Καθώς και για τα μικρά μυστικά που την

βοήθησαν να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είχε βέβαια και τους σωστούς φίλους και συνεργάτες που τις έδειξαν τον δρόμο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Francois Nars ο οποίος της επέβαλλε στα 28 της χρόνια να βάλει κόκκινο κραγιόν.

Ο Nars της είπε απλά: “βρες το καλύτερο σου σημείο και τόνισε το”. Για εκείνη το δυνατό της σημείο ήταν τα χείλη και αγαπημένο της χρώμα το κόκκινο.

Isabella Rossellini και Francois Nars

Όσο αφορά τα μαλλιά της που είναι πάντα κοντά έδωσε την εξήγηση και είναι απλούστατη αφού είναι ολόισια με λεπτή τρίχα. Επίσης τα συνδυάζει με το αγαπημένο της ανδρόγυνο στυλ, κι αυτό για πρακτικούς λόγους, αφού έχει πρόβλημα με τη μέση της και δεν μπορεί να φορέσει τακούνια. Οπότε παραμένει στο κόκκινο κραγιόν που δίνει το πιο δυνατό στίγμα θηλυκότητας.

Τονίζει ότι το καλύτερο πράγμα όσο αφορά το κραγιόν είναι ότι σου δίνει ώθηση στη ζωή, σε βοηθά να νοιώσεις όμορφα. Αν φορέσεις κραγιόν, τρέφεσαι υγιεινά και ντύνεσαι όμορφα γίνεσαι αυτομάτως πιο ευτυχισμένη και τα πράγματα δείχνουν καλύτερα.

Το πρότυπο ομορφιάς για την Rossellini ήταν η Jackie Kennedy αφού την θεωρούσε απίστευτα κομψή.

Φυσικά αποκάλυψε τα δύο προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ, το κόκκινο μολύβι χειλιών και το κόκκινο κραγιόν της! Και τα δύο Lancome.

Με το lip liner η Rossellini χαρίζει συμμετρία στα χείλη και συνήθως χρησιμοποιεί ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν.

Ενώ απλώνει το κραγιόν κατευθείαν από το tube. Το ταμπονάρει και απλώνει μια δεύτερη στρώση.

Διαβάστε ακόμη:

Το ξέρατε ότι το αγαπημένο αξεσουάρ των celebrites είναι οι περούκες;

Το τελευταίο eye look της Chiara Ferragni επιβάλλεται να το αντιγράψουμε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα