H Hannah Bronfman υιοθέτησε το negative space mani με τις ωραιότερες φθινοπωρινές αποχρώσεις

Το μανικιούρ σας πρέπει να ανανεωθεί και σιγά-σιγά επιβάλλεται να υιοθετήσετε τόσο τις αποχρώσεις όσο και το look της νέας σεζόν. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα ωραιότερα. Εκείνα που δημιουργούν οι celebrity nail artsits στις πελάτισσες τους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε κάθε φορά είναι να επιλέγετε εκείνο που σας αρέσει και να προετοιμάζετε τη μανικιουρίστ σας. 

Σήμερα λοιπόν έχουμε και πάλι να σας προτείνουμε ένα απίθανο look. Πρόκειται για το negative space

mani που υιοθέτησε η Hannah Bronfman με τις ωραιότερες φθινοπωρινές αποχρώσεις. 

Υπεύθυνη για το μανικιούρ είναι και πάλι η super ταλαντούχα Κορεάτισσα nail artist, Mei Kawajiri η οποία αποκάλυψε το look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσθέτοντας πως πρόκειται για ένα “Matte autumn look”. Οι Gigi Hadid και Miss Ko που είναι επίσης φίλες και πελάτισσες της  Kawajiri σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία πως είναι όμορφο. Και έχουν απόλυτο δίκιο μιας και πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 18 Σεπ, 2019 στις 10:09 πμ PDT

Η Mei επιμελείται τα nail looks πολλών stars και τελευταία έχει δημιουργήσει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο ιδιαίτερες τάσεις με τελευταία το highighter στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα. 

Στην Bronfman δημιούργησε ένα τέλειο negative space χρησιμοποιώντας μπλε, πράσινη, nude, ροζ και ανοιχτή πράσινη απόχρωση. Όλες ματ. Αποκαλύπτει μάλιστα πως μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα μόνες στο σπίτι, το συγκεκριμένο μανικιούρ. Αρκεί να κολλήσετε μια ταινία στα νύχια και να τα βάψετε από το όριο της ταινίας και πάνω. Όταν στεγνώσουν, ξεκολλάτε την ταινία και είστε έτοιμες. Απλά, επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και απλώνετε αμέσως μετά την εφαρμογή των βερνικιών το Matte About You Top Coat της Essie ώστε να αποκτήσετε το ματ φινίρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman) στις 20 Σεπ, 2019 στις 9:23 πμ PDT

Είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρετε τέλεια και θα ανεβάσετε τα ωραιότερα Insta stories με το πρώτο φθινοπωρινό σας mani look.

Διαβάστε ακόμη:

Φο ντε τεν: Οι celebrity make up artists σας παρακαλούν να σταματήσετε να κάνετε τα 5 βασικά λάθη

Primer: Το προϊόν που πρέπει επιτέλους να αποκτήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα