H Eλένη Μενεγάκη κάνει απολογισμό για τη φετινή σεζόν… (VIDEO)

Η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με έναν μίνι απολογισμό από τη μεριά της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα η Ελένη ξεκίνησε την κουβέντα με τους συνεργάτες της λέγοντας:

«Δεν ξέραμε αν θα βγούμε τέσσερα ή πέντε άτομα. Αγόρι, κορίτσι, τι; Που;».

«Έτσι μπήκαμε ο ένας στη ζωή του άλλου και είμαστε έτσι όλοι μαζί. Πάντως χωρίς πλάκα, όσο και να θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις αν ταιριάζουμε όλοι μαζί… Πραγματικά η παρέα που στήθηκε ήταν πολύ καλύτερη από ότι φανταζόμουν

ότι θα μπορούσε να προκύψει. Είχα πάντα την ανασφάλεια: Ισορροπίες θα κρατηθούν; Πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπήκαμε σαν να ήμασταν και πέρσι μαζί και συνεχίσαμε!», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Εύη Φραγκάκη τότε είπε: «Η ματιά σου γενικότερα είναι τόσο διεισδυτική και στα ενδότερα του καθενός μας, που έστω και υποσυνείδητα, καταλάβαινες ότι θα κουμπώσει. Είχες τόση σιγουριά τουλάχιστον με εμένα…».

Η παρουσιάστρια τότε είπε: «Ήσουν η πιο σωστά έξυπνη γρήγορα αντίδραση, γιατί ο χρόνος που πήρες ήταν ένα δίωρο. Για αυτό λέω, οι ευκαιρίες είναι στη ζωή μας… Εσύ έκανες μία μεγάλη καριέρα στην ενημέρωση. Πρέπει όμως να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στο μετά και να είμαστε ανοιχτοί σε πράγματα που έρχονται με φόρα στη ζωή μας».

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζουν τα λόγια του Ian Ziering για τον «Ντίλαν» της σειράς Beverly Hills που έπαθε βαρύ εγκεφαλικό

Keywords
Τυχαία Θέματα