H Beyonce αντιγράφει το nail look της Bella Hadid και αυτό σημαίνει πως είναι και επίσημα πλέον το μεγαλύτερο summer trend

Η Bella Hadid  βρισκόταν για διακοπές στις Μύκονο. Όπως ήταν απόλυτα φυσικό έκανε τους περιπάτους της στα σοκάκια και φωτογραφιζόταν. Είναι άλλωστε ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram. Ένα από τα post που ανέβασε έκανε το γύρο του διαδικτύου με αφορμή το μανικιούρ της. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν ξεφεύγουν κάτι τέτοια από το μάτι της beauty editor.

Το μανικιούρ της ήταν french και 90’s.

Όσες από εσάς είσαστε έφηβες ή και μεγαλύτερες τη συγκεκριμένη δεκαετία, θα θυμάστε ότι κάθε γυναίκα που ακολουθούσε πιστά τις τάσεις είχε μόνιμα ένα τέλειο french manicure. Οτιδήποτε άλλο ήταν ξεπερασμένο και άκομψο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις 29 Ιούλ, 2019 στις 7:14 πμ PDT

Και έρχεται τώρα η Bella να το επαναφέρει στο προσκήνιο δημιουργώντας ένα μικρό πανικό. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε ξεχάσει για χρόνια και σπάνια το βλέπαμε. Μια φωτογραφία όμως του μοντέλου-star ήταν αρκετή ώστε να ζητήσουμε από τη μανικιουρίστ να θυμηθεί και πάλι το παλιό, καλό και κλασικό nail look.

Και δεν έφτανε αυτό. Μία ακόμη super star έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που “ανακοίνωσε” η Bella. Πρόκειται για τη Beyonce η οποία επίσης προτίμησε το french mani. H Queen B συνήθως προτιμά πολύ έντονες αποχρώσεις στα νύχια που ταιριάζουν με τις ούτως ή άλλως εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Παρ’ όλα αυτά στην τελευταία της φωτογράφιση επέλεξε το 90’s look. Το συνδύασε με ένα λιλά ensemble, ασορτί γυαλιά, πολύ σκούρο κραγιόν και ένα επίσης μοβ λουλούδι στα χέρια. Το concept ήταν απίθανο και πρέπει να το παραδεχτούμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 7 Αύγ, 2019 στις 7:53 μμ PDT

Αν λοιπόν δεν έχετε φύγει ακόμη για διακοπές και μέσα στις επόμενες μέρες έχετε ραντεβού με τη nail artist δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε για αποχρώσεις ή nail art. Μόλις σας αποκαλύψαμε την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού και όπως δείχνουν τα πράγματα και του φθινοπώρου που έρχεται.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμάσετε τη μανικιουρίστ σας να κάνει μερικές πρόβες σε περίπτωση που έχει καιρό να το δημιουργήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Απόψε θα φτιάξετε μόνες σας την ωραιότερη πλεξούδα του Καλοκαιριού (video)

H Olivia Culpo κουρεύτηκε και πρέπει να το δείτε γιατί είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα