Gwyneth Paltrow & Proenza Schouler: AYTH είναι η νέα hot συνεργασία στον χώρο της μόδας

H γνωστή ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο αγαπημένος μας οίκος, Proenza Schouler, συνεργάζονται σε μια μοναδική συλλογή με αθλητικά ρούχα. Το brand της ηθοποιού, το Goop, θα λανσάρει μια σειρά με activewear και αυτή θα είναι η πρώτη του συνεργασία με luxury brand για τη δημιουργία αθλητικών ειδών.

Η σειρά κυκλοφόρησε πριν από 2 μέρες με το όνομα G.Sport και παρόλο που άλλα brands έχουν ακυρώσει τις παρουσιάσεις νέων κολεξιόν, το Goop αποφάσισε να προχωρήσει στην παρασκευή του: «Η κοινότητα του Goop θέλει να παραμείνει υγιής», δήλωσε o Shaun Kearney, Γενικός Διευθυντής του Fashion & Home του Goop.

Η limited collection περιλαμβάνει 8 αθλητικά ρούχα με cut-out λεπτομέρειες (που έχουμε αγαπήσει και στις κολεξιόν του οίκου Proenza Schouler). Aνάμεσά τους θα βρεις κολάν, αθλητικά μπουστάκια, κορμάκια, t-shirts σε τιμές κάτω των 155 ευρώ. Τα δύο brands λάνσαραν και ένα jacket και μια ολόσωμη φόρμα που είναι αρκετά πιο ακριβά και μπορείς να τα δεις παρακάτω.

«Η δημιουργικότητα του Jack McCollough και του Lazaro Hernandez (σχεδιαστές του Proenza Schouler) και η έξυπνη αισθητική τους έφεραν μια εντελώς νέα αίσθηση στον κόσμο του G.Sport. Και το γεγονός  πως είναι η πρώτη ρους αθλητική κολεξιόν έκανε τη συνεργασία ακόμα πιο ξεχωριστή. Νόμίζω τα κομμάτια μιλάνε από μόνα τους», δήλωσε η Gwyneth Paltrow στο WWD, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της για αυτή τη συνεργασία.

Τα χρώματα που κυριαρχούν στην κολεξιόν είναι το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο, ενώ τα ρούχα που σχεδίασαν τα δύο brands είναι σε αρκετά μίνιμαλ γραμμές. Όλα είναι κατάλληλα για γυμναστική και προσφέρουν τέλεια στήριξη σε κάθε είδους άσκηση.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle στο σπίτι: Τι φοράει η Δούκισσα όταν είναι σπίτι της;

10 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το αθλητικό τους στιλ μέσα στο σπίτι- Τα look που επιλέγουν όταν είναι σε καραντίνα

Ποιες τάσεις επιλέγουμε φέτος από περασμένες δεκαετίες; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα