Good Job Nicky: Ο λόγος που πήρε με βίντεο κλήση την Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή της Μενεγάκη

Κάποιοι τον αποκαλούσαν από μικρό το παιδί θαύμα, καθώς το ταλέντο του φαινόταν από πολύ μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας, απέδειξε σε εκείνους που έβλεπαν κάτι ξεχωριστό σε αυτόν ότι είχαν δίκιο.

Ο λόγος για τον Good Job Nicky, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στην Δήμητρα Καλφούντζου, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη μουσική, στα όνειρα που έχει και στην οικογένειά του.

«Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου,

ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα. ’’Το good job nicky’’ ένιωσα την ανάγκη να το πω πρώτα εγώ σε εμένα πρώτου εκτεθώ και μετά να το πείτε εσείς. Είναι προνόμιο να τραγουδάς είτε για 2 άτομα είτε σε 20.000. Θέλω να απομυθοποιήσω την απόσταση μεταξύ ακροατή και καλλιτέχνη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τις δυο αδυναμίες του, τους γονείς του αλλά και το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι απλοί άνθρωποι. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ξέρανε τον ‘’Γιάννη’’ και όχι τον ‘’Πάριο’’. Ένας από τους φωτεινούς ανθρώπους της ζωής είναι και ο Μανόλο (Εμμανουήλ Καραλής) που βγήκε και 2ος στο πανευρωπαϊκό. Μόλις βγήκε το νέο μου τραγούδι ‘’higher’’. Θα εμφανιστώ στο six dogs στις 12 Μαρτίου και στις 17 στον Βόλο», είπε.

Έπειτα, η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που σιγοτραγούδησε, με τον ίδιο να παίρνει τηλέφωνο μέσω facetime τη Σοφία Αλιμπέρτη για να κάνει την αποκάλυψη.

«Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Νίκολας ήταν το ‘’ο άγγελος μου’’ σε ηλικία 6 ετών. Το σιγοτραγουδούσαμε στον δρόμο για το σχολείο», είπε η υπερήφανη μαμά.

Τέλος, ο Good Job Nicky παραδέχτηκε ότι τα τραγούδια του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, δεν τα τραγουδάει πολύ, καθώς δεν αγγίζονται γιατί είναι ιερά. Επίσης πρόσθεσε ότι «δεν έβλπεα εκπομπές της μητέρας μου . Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Θέλω η μητέρα μου να είναι χαρούμενη. Ο στόχος μου είναι το ένα grammy και το όνειρο μου τα εφτά».

Διαβάστε ακόμα:

Κλέλια Ρένεση: «Όσο υπάρχουν μάνες που κλαίνε τα παιδιά τους, καμία δεν γιορτάζει»

«Δεν υπάρχει πιο ύπουλος και πιο κακός άνθρωπος από τον Λευτέρη Πανταζή. Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει»

Ελένη Φουρέιρα: Το άλμπουμ των γενεθλίων της και η ξεχωριστή στιγμή με τον γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα