Glossy hair: Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεστε για να πετύχετε το look!

To μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού όσο αφορά τα μαλλιά είναι το glossy hair look. Η μέγιστη λάμψη δηλαδή που κάνει την τρίχα να γυαλίζει εκθαμβωτικά. Για να το πετύχετε θα πρέπει αρχικά να περιποηθείτε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο λένε οι ειδικοί αφού τον παν είναι η ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε με ένα έξτρα ενυδατικό σαμπουάν. Στη συνέχεια ταμπονάρετε τα μαλλιά σας με μια βαμβακερή πετσέτα. Προσοχή δεν τα τρίβετε και δεν τα σκουπίζετε με γρήγορες και

αδέξιες κινήσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι το φριζάρισμα και τότε αντίο λάμψη.

Θα απλώστε ένα leave in conditioner με έμφαση στις άκρες που έχουν την τάση να ξηραίνονται και να καταστρέφονται. Τέλος χτενίζετε τα μαλλιά σας απαλά. Η τελευταία κίνηση περιποίησης ανήκει στο σπρέι. Όχι ένα οποιοδήποτε και σίγουρα δεν χρειάζεστε μια super δυνατή φόρμουλα. Το μοναδικό προϊόν που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σας ώστε να αποκτήσουν το glossy εφέ είναι ένα σπρέι κατά του φριζαρίσματος. Γιατί εκεί κρύβεται όλο το μυστικό.

Ένα ξηρό σπρέι ή ένα λάδι περιποίησης, επανόρθωσης, ενυδάτωσης και λάμψης έχουν ανάγκη τα μαλλιά σας ειδικά το καλοκαίρι. Και θα πρέπει να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αν θέλετε το φετινό καλοκαίρι να είναι λαμπερά και υγιή. Μετά το ενυδατικό σαμπουάν, το conditioner και το leave in ένα προϊόν που αντιμετωπίζει δραστικά την υγρασία και το φριζάρισμα είναι ότι καλύτερο. 

Οι hairstylists προτείνουν να το εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών αποφεύγοντας φυσικά τις ρίζες. Και φυσικά είναι απαραίτητο ειδικά αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήστε σεσουάρ, σίδερο για ίσιωμα και μπούκλες. Η θερμότητα των συσκευών styling θαμπώνουν την τρίχα και καλό είναι να τις αποφεύγετε κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Αν όμως τα θεωρείτε απαραίτητα τότε θα πρέπει να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από την ξηρότητα και τη θαμπάδα με προϊόντα που θα λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας.

 Morrocanoil Perfect Defense Heat Protect

Redken Frizz Dismiss Anti Static Oil Mist

Kerastase Discipline Fluidissime Anti Frizz Spray

Wella Invigo Nutri Enrich Nourishing Anti Static Spray

Διαβάστε ακόμη:

Πεντικιούρ: Τα ωραιότερα nail art του Καλοκαιριού!

Μήπως απλώνετε τη μάσκαρα με λάθος τρόπο και δεν το γνωρίζετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα