George Clooney: Αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Amal

Κι όμως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματία. Ο ορκισμένος εργένης του Hollywood αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την γυναίκα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή. Ο George Clooney βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή My Next Guest Needs No Introduction με τον David Letterman και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Δεν χρειάστηκε

να εγκαταλείψω το σπίτι μου για να την γνωρίσω», δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση.

Ήταν Ιούλιος του 2013 όταν όταν ένας καλός του φίλος, πηγαίνοντας στις Κάννες τού ζήτησε να περάσει για λίγο από το σπίτι, φέρνοντας μαζί του και μία καλή του φίλη. Αυτή δεν ήταν άλλη από την γοητευτική δικηγόρο Amal Alamuddin, που κέρδισε τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων στην έπαυλη του ηθοποιού. Οι ώρες που πέρασαν μαζί ήταν ευχάριστες ενώ μόλις αποχώρησε τόσο ο αντζέντης του όσο και οι γονείς του – που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο σπίτι – δήλωναν ενθουσιασμένοι με την ομορφιά και την εξυπνάδα της.

Η Amal είχε τραβήξει κάποιες φωτογραφίες των γονιών του, έτσι αντάλλαξαν email, προκειμένου να του τις στείλει όταν θα ήταν έτοιμες. Και αυτή ήταν μόνο η αφορμή καθώς ακολούθησαν πολλά μηνύματα μεταξύ τους μετά την αποστολή των φωτογραφιών ώσπου ο γόης του κινηματογράφου τής ζήτησε να βγούνε για φαγητό. Το εστιατόριο που επέλεξε να βγούνε ο George Clooney ήταν σαν ένα ”τεστ” για την ίδια καθώς καθημερινά οι παπαράτσι κάνουν ουρά. Ο λόγος που το έκανε; Μα φυσικά για να δει πόσο εύκολα η Amal θα μπορούσε να χειριστεί μια ”διαφορετική” ζωή. «Το χειρίστηκε σαν πρωταθλήτρια», δήλωσε χαρακτηριστικά για εκείνη.

Και κάπως έτσι η παραμυθένια σχέση τους ξεκίνησε…

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Τα σχόλια για το MasterChef και την αποκάλυψη της Νικολέτας Ταβουλάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα